Не можу обіцяти, що таке смачне варення. Я не пробувала його особисто і сама не готувала, мені більше подобається свіжа хрустка моркву. Виявляється варення можна навіть з овочів варити, що для мене просто дивно. Для приготування варення з моркви потрібні цукор і звичайно ж моркву в співвідношенні один до двох (дві частини солодкої моркви і одна частина цукру). Чотириста грамів цукру засипаємо в три чверті склянки води. Варимо сироп. Вісімсот грамів моркви миємо, нарізаємо на дольки (поперечні часточки). Трохи відварюємо і остуджуємо. Після цього треба красиво нарізати його дрібними шматочками, можна зірочками або трикутничками, кубиками. Тут ваше бажання головну роль грає. У гарячий сироп закладаємо нарізану моркву і на дуже повільному вогні варимо нашу нарізану красиво морквину до прозорості (кожен окремо взятий шматочок стає світлим і практично прозорим).ось і все приготування. Хто ризикне приготувати - відпишіться, будь ласка, чи сподобався кінцевий результат за смаком.))