Головна » Статті » Рецепти

Курячі грудки з ананасами, смажені на грилі
Список необхідних продуктів: шість курячих грудок (бажано вибрати побільше), 225 грамів консервованих ананасів, зелений лук, щіпка перцю чилі, 50 г цукру, сіль і чорний мелений перець.
Зелений лук необхідно подрібнити. Злити з консервованих ананасів сік в окрему посудину і зберегти, а їх дрібно порізати, а потім змішати з зеленим цибулею і додати чорний перець і сіль. Курячі грудки слід промити, після чого в кожній з них зробити збоку невеликий надріз-кишеню і наповнити сумішшю з подрібнених ананасів, намагаючись не класти дуже багато, щоб можна було закріпити вже повний кишеньку за допомогою дерев'яних зубочисток (зубочистки, щоб вони не згоріли під час приготування на грилі, потрібно попередньо намочити у воді).
Залишився від ананасів сік, змішати з цукром і варити на дуже слабенькому вогні до тих пір, поки цукор повністю не розчиниться, а потім довести суміш до кипіння і варити, поки маса не стане консистенції сиропу. Додати перець чилі і перемішати.
Підготовлені курячі грудки запікати на розігрітому грилі з обох боків до напівготовності хвилин десять, після чого їх необхідно гарненько змастити глазур'ю з ананасового соку і запікати до готовності.
Просмотров: 428
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, ананасів

Рекомендовані рецепти:

Пиріжки з кропивою і рисом
Шоколадне печиво
Шоколадний торт-бізі
М'ятне печиво "Мохіто"
Бразильський сирний хліб
Млинці з бананом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: