Головна » Статті » Рецепти

Для приготування домашнього майонезу жовток треба гріти?
Я якось чула, що жовток курячого яйця краще збивається з маслом рослинним, якщо його підігріти до кімнатної температури. У зв'язку з цим у мене питання: а якщо майонез домашній з сирого жовтка збивати, треба заздалегідь яйце трохи підігріти? Або з холодильника можна брати охолоджене яйце і відразу збивати?
Просмотров: 619
Категория: Рецепти |
| Теги: яйце, збивати

Рекомендовані рецепти:

Гарбузово-яблучна каша з медом
Печиво «Арабіка»
Пиріг з бринзою та руколою
Салат "Баунті"
Справжні манти
Коктейль з морепродуктів в салатних листках
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: