Головна » Статті » Рецепти

Для приготування домашнього майонезу жовток треба гріти?
Я якось чула, що жовток курячого яйця краще збивається з маслом рослинним, якщо його підігріти до кімнатної температури. У зв'язку з цим у мене питання: а якщо майонез домашній з сирого жовтка збивати, треба заздалегідь яйце трохи підігріти? Або з холодильника можна брати охолоджене яйце і відразу збивати?
Просмотров: 608
Категория: Рецепти |
| Теги: яйце, збивати

Рекомендовані рецепти:

Рулет маковий на дріжджах
Болгарський картопляний салат
Глазурований сирок "Картопля"
Пудинг з фініками
Пісні рогалики
Курячі ніжки з лимоном і маслинами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: