Головна » Статті » Рецепти

Зелений рис
Необхідні для приготування чотирьох порцій рису інгредієнти: 300 грамів рису (брати потрібно довгий рис), 700 грамів овочевого бульйону, 200 грамів морозива горошку, два великих зелених перцю, два свіжих зелених перцю чилі, одна велика ріпчаста цибулина, три столові ложки рослинної олії, один зубчик часнику, одна столова ложка меленого коріандру, шість столових ложок порізаного коріандру, одне яйце, перець і сіль.
Зелений перці чилі слід вимити і очистити від плодоніжок і насіння, а потім весь перець дрібно порізати. Ріпчасту цибулю необхідно почистити і подрібнити, зубчик часнику розчавити. Розігріти в глибокій сковороді дві столові ложки рослинного масла і обсмажувати на ньому цибулю, часник і подрібнений перець близько п'яти-шести хвилин, потім додати мелений коріандр, рис і бульйон, все довести до кипіння, після чого накрити кришкою і варити ще протягом п'яти хвилин, до того часу як рис буде готовий. Сковороду зняти з вогню і залишити на 10 хвилин, а потім посолити і поперчити страву і додати порізаний коріандр.
Яйце збити і в маленькій сковороді посмажити з нього омлет на останньому олії (смажити хвилинку-дві), після чого згорнути омлетик в щільний рулет і порізати скибочками.
Рис викласти на блюдо і прикрасити шматочками омлетного рулетика.
Просмотров: 600
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, рис

Рекомендовані рецепти:

М'яке печиво з шоколадом і горіхами
Гречка з консервованим тунцем
Тарт з шоколадним мусом
Коктейльне печиво
Квасоля по-грузинськи з горіхами
Гострий соус до м'яса
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: