Це досить простий рецепт закуски з курячого філе, ситна і смачна!
Для того, щоб приготувати такий пудинг вам знадобиться такий список продуктів: три курячих грудки, половина склянки молока. три яєчних жовтки, один яєчний білок, 200 г пшеничного хліба, 50 мл вершків, тертий сир, сіль за смаком, олія для змащування форми.
Пшеничний хліб слід спочатку вимочити в молоці, а потім його необхідно вичавити і пропустити через сито або двісті до консистенції потрібно з допомогою блендера, додавши до нього яєчні жовтки і білок, вершки і натертий на дрібній тертці твердий сир. Курячі грудки слід спочатку відварити в злегка солоній воді до готовності м'яса, а після цього дрібно-дрібно порізати. З'єднати подрібнене куряче м'ясо з підготовленою пюреподібного масою з хліба, яєць, вершків та сиру, отриману суміш ретельно перемішати і потім викласти в попередньо щедро змащену маслом форму. Запікати пудинг при середній температурі в духовці до золотистого кольору. Готовий пудинг з курки викласти з форми і прикрасити за бажанням зеленню.
|