Головна » Статті » Рецепти

Тонкі млинці
Млинці - коронна страва на Масляну, і просто домашнє задоволення, коли хочеться побалувати себе чимось вкусненьким.В російської кухні розрізняють МЛИНЦІ, товсті та круглі, чимось схожі товщиною на оладки, тільки ідеально круглі, і МЛИНЦІ - тоненькі та мереживні.
Як спекти такі тонкі млинці, які, до того ж дуже зручно завертати будь-яку начинку?
Особливих секретів тут немає, але обов'язково потрібна важка чавунна сковорода, саме на ній млинці будуть з дрібними дірочками по всій площі рівномірно підсмаженими. На жаль такого ефекту важко досягти на сковороді з тефлоновим покриттям.
Рецепт тіста: на 1 літр молока 4-5 яйця, чайна ложка солі, приблизно 500-600 г пшеничного борошна, 4 столові ложки цукру і стільки ж олії без запаху. Завдяки тому, що масло відразу вводиться в тісто, немає необхідності кожен раз підмазувати сковороду, і млинці точно не буде прилипати до дна.
Всі інгредієнти збиваємо міксером, але спочатку додаємо половину кількості борошна (250 г).
Потім збиваючи, вводимо борошно столовими ложками, слідкуючи, щоб тісто не було дуже густим.
Сковороду розжарюємо, виливаємо тісто невеликими порціями в центр і швидко крутимо, щоб все рівномірно розлилося по поверхні. Як низ підсмажиться, перевертаємо широкої лопаткою і смажимо з іншого боку.
Просмотров: 641
Категория: Рецепти |
| Теги: млинці, тісто

Рекомендовані рецепти:

Сирний пиріг з мандаринами
Рибка по-провансальски
Печиво "Диво острів"
Гострий суп з квасолею
Рулет маковий на дріжджах
Печиво "Кураб'є Бакинське"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: