Головна » Статті » Рецепти

Пиріг з грушами та сливами
Якщо залишилася вдома хоча б одна велика груша, тверда і зелена, яку "не можна з'їсти" - зуби шкода, то її ідеально використовувати в начинку. Якщо знайдеться і жменю синіх слив - ще краще. Разом вони утворюють чудовий тандем - ароматні сливи з кислинкою і терпкі солодкуваті груши.Дрожжевое: змішати чайну ложку сухих дріжджів, щіпка солі, по три столові ложки цукру і соняшникової олії зі склянкою теплої води, додати півсклянки борошна. Нехай постоїть, підніметься і запіниться.
Потім все розмішати і, поступово всипаючи борошно, замісити круте тісто, розкачати його, викласти у круглу форму.
Грушу від шкірки не чистити, розрізати навпіл, видалити насінну коробочку і нарізати тонкими скибочками. Розкласти їх по колу на тесті.
Сливи від кісточок і звільнити половинки слив красиво прилаштувати в центрі. Щедро зверху засипати все цукром.
Нехай пиріг постоїть на расстойке хвилин 10, випікати при температурі 180С хвилин 20, поки краї тіста на почнуть рум'янитися, а груша не стане зовсім м'якою.
Пиріг вийняти з форми після його повного остигання.

Просмотров: 630
Категория: Рецепти |
| Теги: сливи, пиріг

Рекомендовані рецепти:

Рулет з абрикосовим джемом
Салат "Червоний"
Коржики на кефірі "від бабусі"
Пиріжки з щавлем і яйцем
Апельсинові мафіни
Швидкі пиріжки на кефірі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: