Головна » Статті » Рецепти

Смалець по-німецьки
Цікавий і незвичний рецепт - такий незвичайний смалець буде дуже смачно намазати на скибочку чорного хліба до борщу, наприклад, або з яким-небудь іншим блюдом.

Що необхідно для того, щоб приготувати такий смалець: близько половини кілограма (можна трохи більше) свіжого сала, придатного для перетапливания, дві-три репчатых цибулини середніх розмірів, одне велике кисло-солодке яблуко, три-чотири зубчики часнику, сіль, мелений чорний перець, кілька горошин запашного перцю і лавровий лист.

Свіже сало необхідно порізати на невеликі кубики і трошки обсмажити - шматочки повинні стати злегка золотистим. Одну ріпчасту цибулину потрібно розрізати на кілька часточок не чистячи і разом з лушпинням додати до смаженій салу. Туди ж покласти лавровий листочок, горошинки перцю і очищений, але не порізаний часник, після чого смажити ще протягом кількох хвилин.
Решті цибулю почистити і дрібно порізати, яблуко вимити і нарізати тонкими часточками.
Сковороди вийняти шкварки і всі спеції, а на тому ж жирі обсмажити подрібнену цибулю і часточки яблука.
Потім змішати шкварки з обсмаженими яблуками і цибулею, додати за смаком мелений перець і сіль. Масу охолодити.
Зберігати такий смалець слід в холодильнику.
Просмотров: 978
Категория: Рецепти |
| Теги: такий, смалець

Рекомендовані рецепти:

Бутерброди з тунцем
Салат з авокадо і бекону
Пишний м'ятний бісквіт
Шоколадно-кавовий пиріг з чорносливом
Яблучний штрудель з-австрийски
Торт "Мурашник"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: