Такий гарний з вигляду і дуже корисний вітамінний салатик допоможе наповнити організм енергій в холодні зимові дні. У складі салату багато вітамінів і корисних речовин, таких, наприклад, як фолієва кислота, необхідна для підтримки иммунитета.Продукты: 200 г капусти броколі, 100 г зеленого горошку, 1 авокадо, 1 помаранчевий болгарський перець, 1свежий огірок, 2 столові ложки журавлини (свіжої або моченой). Заправка: по 1 столовій ложці лимонного соку і оливкової олії, 1 чайна ложка соєвого соусу, половина чайної ложки меленого чорного перцю. Всі складові заправки ретельно збити виделкою в окремій чашці в однорідну масу. Суцвіття брокколі і горошок відварити в підсоленому окропі, обдати холодною водою, дати обсохнути. Авокадо почистити, нарізати кубиками, скропити лимонним соком, огірок теж нарізати кубиками, болгарський перець почистити, порізати смужками. Все з'єднати і акуратно перемішати, полити заправкою і зверху посипати журавлиною.
|