Головна » Статті » Рецепти

Горобина в тесті
Якщо чесно, я завжди вважала, що горобина може використовуватися тільки для виготовлення різних лікарських засобів з народної медицини і подумати не могла, що зі звичайної горобини можна приготувати що-небудь смачне, а в особливості десерт! І дуже здивувалася зустрівши такий ось рецепт!
Що потрібно для приготування: 16 грон червоної горобини, одне яйце, чотири столові ложки цукрового піску, 100 г борошна, половина склянки пива (необхідно використовувати світле пиво), дві чайних ложки кориці, щіпка солі, рослинна олія для смаження.
Слід відокремити яєчний жовток від білка, після чого білок відкласти, а жовток змішати з попередньо просіяного борошном і додати пиво в такій кількості, щоб вийшло досить густе тісто. Залишити тісто на півгодини.
Яєчний білок тим часом необхідно збити з дрібкою солі, а потім акуратно вмішати в тісто.
Горобинові грона потрібно ретельно промити і дати їм обсохнути. Рослинна олія добре розігріти. Кожну гілочку горобини треба занурити в тісто, після чого покласти в розігріте масло і смажити близько 5 хвилин. Дати стекти зайвому жиру.
Готову страву посипати сумішшю цукру і кориці.
Просмотров: 498
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, ЩО

Рекомендовані рецепти:

Швейцарський шоколадний рулет
М'яке гарбузове печиво
Овочі, запечені з прянощами і медом
Закритий лимонний пиріг
Курка з томатним рисом
Шоколадно-сирний пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: