Куряча печінка - дуже ніжний продукт і прекрасно поєднується за смаком з такими грибами, як печериці або гливи. Готується швидко і просто.Необходимые продукти: 500 г курячої печінки, 300 г шампіньйонів, 1 велика цибулина, 2 столові ложки рафінованої соняшникової олії, 200 гр сметани (15% жирності), сіль, чорний мелений перець за смаком. Приготування: сковороду з високими бортиками або сотейник, поставити на вогонь, налити соняшникову олію, як нагріється, обсмажити цибулю, нарізану тонкими півкільцями. Як тільки цибуля став напівпрозорий, приєднати до нього і промиту нарізану невеликими шматочками курячу печінку. Лопаткою заважати, щоб вона рівномірно обсмажилася. Гриби краще нарізати тонкими пластинками, як тільки печінка покриється скоринкою, додати печериці. Все перемішати, посолити, поперчити і накрити щільно кришкою. Нагрівання зменшити до мінімального. Гриби при смаженні виділяють багато рідини, все буде тушкуватися власному соку. Тільки не забувати періодично заважати. Як тільки гриби стануть м'якими (хвилин через 10-15), зняти кришку, залити все сметаною, перемішати і тримати на вогні ще хвилин 5.