Головна » Статті » Рецепти

Кисіль із сушених яблук або кураги
Кисіль дуже смачний і корисний напій, зараз взимку не сезон, звичайно, для ягід і фруктів, але завжди можна приготувати кисіль із сушених плодів.

Щоб приготувати кисіль із сушених яблук потрібно: 100 г сушених яблук, три чверті склянки цукрового піску, дві столові ложки картопляного крохмалю.

Сушені яблука слід спочатку ретельно перебрати і потім гарненько промити проточною водою, після цього яблука перекласти в каструлю і залити трьома з половиною склянками гарячої води. Залишити яблука з водою постояти дві-три години, а потім довести на невеликому вогні до кипіння і продовжувати варити ще півгодини.
Отриманий яблучний відвар процідити і перелити в іншу каструльку, яблука само подрібнити за допомогою блендера і також додати до відвару з яблук. Покласти в суміш цукровий пісок і помішуючи закип'ятити її, після чого всипати туди картопляний крохмаль і проварити ще деякий час, помішуючи.
Кисіль з кураги готується точно так само, але на 100 грамів плодів потрібно всього половину склянки цукру.
Просмотров: 942
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: кисіль, яблука

Рекомендовані рецепти:

Салат з курячим філе і молодою картоплею
Пиріжки "Асорті для всієї родини"
Овочевий суп з курячою грудкою
Млинці заварні на молоці
Десерт-морозиво
Сирні вафлі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: