Я люблю каші ще більше, дізнавшись про їхню користь для підтримки фігури в нормі. Тому регулярно намагаюся вранці снідати саме кашею, приготовленою з певною крупи, особливо корисною для здоров'я, але яка б подобалася і мені. Мій вибір каш - це гречана, пшоняна і кукурудзяна. Часто мені подобається їх змішувати і варити, а не просто замочувати, як часто потрібно в дієтах. Все одно, щоб стати м'якими для цих злаків потрібно приблизно однакову кількість часу. Отже, у велику каструлю висипаю по півсклянки, оглянутих на предмет сміття і сторонніх включень, а також добре промитих круп (гречка, пшонка і кукурудза. Заливаю все трьома склянками окропу і додаю половину чайної ложки солі. Розмішую, як слід. І все - більше кашу не заважаю. Як закипить, прибираю нагрівання до мінімального, але не закриваю кришкою, чекаю, поки вся вода википить. Тепер щільно закриваю, 10 хв так готується і вимикаю. Нехай ще хвилин 10 так постоїть, упревает, тепер можна в тарілку до каші додати молока (не жирного) або є її просто так.