Головна » Статті » Рецепти

Вареники з капустою і грибами
Рецептів вареників безліч залежно від начинки. Хоча, одними з найбільш звичних і популярних вважається картопляна, мені найбільше до душі квашена капуста з грибами. Можна взяти будь-які гриби - печериці, гливи, лисички, маслюки, сироїжки, причому, свіжі або солоні, буде смачно!
Тісто, саме звичайне, прісне: дві склянки борошна просіяти в миску, зробити гірку, вбити яйце, влити півсклянки підсоленої води, швидко замісити пружне тісто.
Начинка: 1 морквину натерти на крупній тертці, обсмажити на сковороді в соняшниковій олії з порізаною кільцями цибулею, додати 400 г квашеної капусти, обсмажити, закрити кришкою, тушкувати хвилин 10.
Як капуста стане м'якою, кладемо 300 гр грибів, нарізаних тонкими пластинками, у мене зараз печериці. Все перемішати, ще потримати під кришкою 5 хв.
Почати тісто тонким шаром, вирізати кружечки чашкою, покласти начинку, змастити краю водою, зліпити вареники.
Добре витримати їх хоча б годину в морозилці.
Зварити вареники в киплячій підсоленій воді, за бажанням, в тарілку додати сметани.
Просмотров: 476
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, вареники

Рекомендовані рецепти:

Рецепт "Хрусткого" салату
Простий рецепт домашнього морозива
Готуємо чапаті
"Крем-брюле" з сиру
Печиво серпантин
Гулаб-джамун
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: