Ця страва виходить дуже ситним та смачним, і також дуже непогано буде виглядати на святковому столі.
Що потрібно для приготування такої качки: невелика качка вагою приблизно на один кілограм, жменю сушених грибів, одна ріпчаста цибулина, 200 грамів макаронів, два яйця, три столові ложки вершкового масла, півтори склянки бульйону (грибного), перець, сіль.
Всі макарони необхідно відварити до повної готовності у грибному бульйоні. Гриби слід промити в холодній воді, після чого відварити і потім дрібно порізати. Ріпчасту цибулину потрібно очистити від лушпиння, подрібнити і підсмажити. Далі всі підготовлені складові необхідно з'єднати і додати до них сирі яйця, перець і сіль, потім все добре перемішати. Тушку качки (попередньо виснаженою, повністю вищипані і добре вимитої) потрібно наповнити отриманою начинкою і зашити або закріпити чим-небудь. Після чого обсмажити на розпеченому жирі на сковороді і потім запікати в духовці до повної готовності.