Необхідні для приготування даного страви продукти: половина кілограма буряків, одне яблуко (вибрати потрібне досить велике), дві чайних ложки рису, дві чайних ложки цукру, одна столова ложка маргарину, дві столові ложки домашнього сиру, одна столова ложка родзинок, одне куряче яйце, 100 мл сметани.
Буряки слід добре вимити, а потім, не очищаючи шкірку, запекти до готовності в духовці (або ж можна відварити буряк). Готову буряк необхідно почистити і акуратно вирізати серцевину таким чином, щоб з них вийшли своєрідні кошики-чашечки. Рис потрібно відварити. Яблуко вимити, очистити і дуже дрібно порізати, а потім ретельно змішати з рисом, цукром, сиром, маргарином і сирим курячим яйцем. Масою, яка вийшла, нафарширувати буряк. Викласти фаршировану буряк в змащену маслом жароміцну форму, зверху полити сметаною і трошки побризкати олією. Запікати в середньо нагрітій духовці хвилин 20. Подавати таку буряк зі сметаною.