Головна » Статті » Рецепти

Сьомга малосольна
Подобається регулярно балувати себе канапе з сьомгою? Немає нічого простіше, ніж зробити таку апетитну рибку самостійно, особливо не сподіваючись на свіжість магазинної, ще й заощадивши, оскільки купуємо рибу цілком і використовуємо всі!Вибираємо тушку охолодженої сьомги, тільки не перемороженной, інакше м'якоть буде розпадатися, втративши пружність, миємо, чистимо, розбираємо великим гострим ножем, отримуючи два великих філе без кісток.
Все інше: голова, плавники, хребет з ребрами, досить жирне подбрюшие знадобляться для юшки.
Рибу промокаємо паперовими рушниками, домагаючись видалення вологи.
На 1 кг філе - за 4 їдальні ложки великої кам'яної солі і цукру по 1 столовій ж ложки меленого чорного і білого (запашного) перцю.
Насипаємо в лоток цю суміш, укладаємо сьомгу шкіркою вниз, зверху знову рясно посипавши, кладемо 3 лаврових листочка, збризкуємо соком половини лимона і притискаємо другим шматком шкурою вгору, теж посипавши сіллю з перцем,
Пристроюємо в холодильник на пару днів.
Потім виступила рідина промокає, що не вбралося, стряхиваем, але не моє!
Ріжемо тонко, розкладаючи на вершкове масло на білому хлібі. Симпатичні бутерброди готові!
Просмотров: 754
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, посипавши

Рекомендовані рецепти:

Гострий суп з фрикадельками
Горіхові трубочки
Пиріг лимонно-медовий
Пиріг "Зебра"
Індичка з сухофруктами
Відкритий пиріг з цибулею і фаршем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: