Головна » Статті » Рецепти |
Сьомга малосольна
Подобається регулярно балувати себе канапе з сьомгою? Немає нічого простіше, ніж зробити таку апетитну рибку самостійно, особливо не сподіваючись на свіжість магазинної, ще й заощадивши, оскільки купуємо рибу цілком і використовуємо всі!Вибираємо тушку охолодженої сьомги, тільки не перемороженной, інакше м'якоть буде розпадатися, втративши пружність, миємо, чистимо, розбираємо великим гострим ножем, отримуючи два великих філе без кісток. Все інше: голова, плавники, хребет з ребрами, досить жирне подбрюшие знадобляться для юшки. Рибу промокаємо паперовими рушниками, домагаючись видалення вологи. На 1 кг філе - за 4 їдальні ложки великої кам'яної солі і цукру по 1 столовій ж ложки меленого чорного і білого (запашного) перцю. Насипаємо в лоток цю суміш, укладаємо сьомгу шкіркою вниз, зверху знову рясно посипавши, кладемо 3 лаврових листочка, збризкуємо соком половини лимона і притискаємо другим шматком шкурою вгору, теж посипавши сіллю з перцем, Пристроюємо в холодильник на пару днів. Потім виступила рідина промокає, що не вбралося, стряхиваем, але не моє! Ріжемо тонко, розкладаючи на вершкове масло на білому хлібі. Симпатичні бутерброди готові! | |
Просмотров: 754 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |