Головна » Статті » Рецепти

Мигдаль в пряної шубці
Любителям гострих закусок і особливо солоних горішків до пива хочу запропонувати наступний рецепт. Мигдаль купуємо на ринку сирої не чищений і не обсмажену. Одне яйце куряче розбиваємо, білок відокремлюємо і змішуємо його з невеликою кількістю води (на один білок приблизно одна чайна ложка води). Збиваємо і додаємо спеції.
З спецій годяться: мелений перець, чилі мелений, паприка, мелений сухий імбир, сіль дрібна, часник сушений, кайонский перець, кунжут. Загалом всі ваші улюблені спеції можна сміливо додавати і гарненько перемішуємо ложкою горішки з спеціях. Завдяки білку горішки змочуються і охоче беруть на себе ароматні добавки.
На деко вистилаємо пекарську папір, рівним шаром викладаємо мигдальні горішки і запікаємо. Час запікання визначає кожен сам на свій розсуд, якщо ви любите підсмажені горішки - тримайте їх довше. Тобто періодично треба буде відкривати духовку, помішувати мигдаль і пробувати його. Виходить смачна закуска до пива.))
Приємного!
Просмотров: 623
Категория: Рецепти |
| Теги: горішки, мелений

Рекомендовані рецепти:

Шоколадна баба (рецепт)
Баклажани по-корейськи
Горіхово-шоколадне печиво
Вафлі вершкові
Домашня куряча ковбаса
Курячі ніжки з лимоном і маслинами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: