Фруктовий салат - прекрасний і корисний десерт, крім того, так приємно їм замінити сніданок або ужин.Состав: 2 плоду хурми, бажано зрілої, солодкої і твердою, дуже хороший сорт шарон, який ніколи не буває терпким, 3 штуки ківі, 3 банана, півсклянки вишні без кісточок, 1 велика, не м'яка груша, 2 столові ложки меду, 1 столова ложка лимонного соку, півсклянки обсмажених і подробленных не дрібно горіхів (волоські, фундук, кешью, пекан, мигдаль, арахіс), можна зробити суміш з декількох видів. Приготування: хурму акуратно порізати кружальцями уздовж, грушу розрізати навпіл, вийняти насіннєві коробочки, нарізати поперек половинки. Ківі і банани очистити від шкірки і порізати пластинками навскоси. Викласти на велике плоске блюдо фрукти шарами по колу або один за одним. Посипати вишнями. Не перемішувати. Мед гарненько змішати з лимонним соком і все рівномірно полити, використовуючи половину від загальної кількості. Тепер обсипати горіхами і вилити на них залишок солодкої заправки.
|