Такий смачний поживний пудинг з дивовижно ніжним смаком здатний дуже сподобатися і дітям, і дорослим! Для пудингу потрібні такі інгредієнти: 150 грамів волоських горіхів, 100 грамів вершкового масла, три яйця, півтори склянки молока, три чверті склянки цукру, 250 г білого хліба (м'якушки). Волоські горіхи слід трошки підсушити в духовці, а потім почистити і пропустити через м'ясорубку (або подрібнити за допомогою блендера). Білий хліб треба розмочити в молоці. Яйця треба розділити на білки і жовтки; яєчні жовтки ретельно розтерти з цукром, після чого додати до одержаної маси подрібнені горіхи, розтоплене вершкове масло і розмочений у молоці м'якуш хліба, всю масу добре перемішати. Яєчні білки необхідно збити і змішати після цього з іншою масою, а потім викласти її в змащену маслом форму. Випікати пудинг слід при температурі духовки 180 градусів приблизно 30-40 хвилин, після чого викласти на блюдо і подавати в гарячому вигляді.
|