Головна » Статті » Рецепти

Горіховий пудинг
Такий смачний поживний пудинг з дивовижно ніжним смаком здатний дуже сподобатися і дітям, і дорослим!
Для пудингу потрібні такі інгредієнти: 150 грамів волоських горіхів, 100 грамів вершкового масла, три яйця, півтори склянки молока, три чверті склянки цукру, 250 г білого хліба (м'якушки).
Волоські горіхи слід трошки підсушити в духовці, а потім почистити і пропустити через м'ясорубку (або подрібнити за допомогою блендера). Білий хліб треба розмочити в молоці. Яйця треба розділити на білки і жовтки; яєчні жовтки ретельно розтерти з цукром, після чого додати до одержаної маси подрібнені горіхи, розтоплене вершкове масло і розмочений у молоці м'якуш хліба, всю масу добре перемішати.
Яєчні білки необхідно збити і змішати після цього з іншою масою, а потім викласти її в змащену маслом форму.
Випікати пудинг слід при температурі духовки 180 градусів приблизно 30-40 хвилин, після чого викласти на блюдо і подавати в гарячому вигляді.
Просмотров: 575
Категория: Рецепти |
| Теги: пудинг

Рекомендовані рецепти:

Лимонно-горіхові млинці
Дріжджовий пиріг з сиром і сливами
Морозиво з апельсиновим соком і цедрою і шоколадом
Макаронний салат "Рим"
Яблучний штрудель з-австрийски
Розсипчастий пиріг з курагою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: