Для цієї закуски потрібен не просто звичайний сир, а з цвіллю, бажано з блакитний, наприклад "DORBLUE".Сыр нарізаємо як можна більш тонкими пластинками, краще це зробити заздалегідь,звільнивши шматочок з упаковки, щоб сир почав "дихати". Розкладаємо "DORBLUE" на тарілці. Плід авокадо розрізаємо вздовж навпіл, видаляємо кісточку і ложечкою, спеціальною круглою, призначеної для морозива, виймаємо м'якоть, намагаючись сформувати красиві кульки. Викладаємо їх до сирним скибочкам. Не втрачаючи часу, щоб не почалося потемніння, видавлюємо сік половини лимона або лайма, рівномірно покриваючи авокадные шматочки. Тепер за смаком можна додати зубчик часнику, їм зазвичай натирають чорний хліб, який так добре з цією закускою. Також додають якісь фрукти - кисть зеленого або чорного винограду, полуниці. У мене тут нарізаний консервований ананас. Мені подобається його солодко-кислуватий смак у поєднанні з сирною пікантністю і горіховим присмаком авокадо.