Головна » Статті » Рецепти

Домашнє ванільне морозиво
Таке, приготоване самостійно в домашніх умовах, морозиво буде набагато природніша і корисніше продукту, який можна придбати в магазинах. Замість ванілі можна додати будь-який інший за вашим смаком натуральний ароматизатор - варення або сироп, свіжі ягоди або шматочки шоколаду...

необхідні Інгредієнти для приготування домашнього морозива: 400-500 мл вершків (вершки потрібні пожирніше), чотири-п'ять яєчних жовтків, половина склянки цукрового піску, два стручки ванілі.

Вершки необхідно вилити в невелику каструльку. Стручки ванілі розкрити, насіння покласти окремо, а стручки додати до вершків. Каструльку з масою поставити на невеликий вогонь і помішуючи довести до кипіння, вийняти стручки і потім додати до вершків весь цукор і добре (до повного розчинення цукру) перемішати.
Яєчні жовтки слід дуже добре збити, після чого влити до них потроху суміш вершків і цукру, постійно помішуючи.
Однорідну суміш потрібно перелити в підходящу ємність і почекати поки маса повністю охолоне, після чого обернути посудину харчовою плівкою і поставити в морозильну камеру.
Просмотров: 677
Категория: Рецепти |
| Теги: вершків, стручки

Рекомендовані рецепти:

Ірландський содовий хліб
Корисні цукерки з моркви
Бутерброди з ківі
Паштет з курячої печінки з яблучним повидлом
"Той самий" столичний кекс
Запіканка з хліба
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: