Головна » Статті » Рецепти


Смачний салат з курячою печінкою, який подають на стіл в теплому вигляді. Відмінне блюдо для зимового столу. Необхідні продукти: 500 г курячої печінки, 2 цибулини, 2 курячих яйця, 2 солоних або маринованих огірка, 1 столова ложка рафінованої соняшникової олії для смаження, зелень (петрушка і кріп), сіль і перець (мелений червоний і чорний) за смаком, майонез.
Процес приготування:
Цибулю порізати тонкими півкільцями, але тільки один з них обсмажити в...
Переглядів: 618
Рецепти | | Коментарі (0)

Цей рецепт узятий з австралійського журналу. Я джем цей не варила, насилу уявляю який смак може бути у джему, який варився з томатами, але за відгуками виходить досить таки смачно! Так що можна ризикнути і спробувати зварити.
необхідні Інгредієнти: чотири середніх за розміром помідора, шістдесят грамів імбиру, один літр води, чотириста грамів цукру, шістдесят мл свіжого соку, видавленого з великого лимона.

Готуємо: помідори потрібно обшпарити окропом і...
Переглядів: 694
Рецепти | | Коментарі (0)

Цей оригінальний рецепт супу-пюре з моркви належить до страви американської кухні. Суп виходить дуже легким і низькокалорійним, до того ж смачно і зовсім нескладних в приготуванні!

необхідні Інгредієнти для супу: 450 г молодої моркви, чверть склянки меду, половина склянки молока, 200 мл курячого бульйону, половинка ріпчатої цибулі, щіпка меленого мускатного горіха, нежирна сметана і пару гілочок зелені для прикраси.

Моркву і ріпчасту цибулю слід почистити і потім...
Переглядів: 590
Рецепти | | Коментарі (0)

Ця страва ідеально підійде для святкового столу, смачно, економно, незвично і не дуже клопітно. Його можна готувати з яловичини або свинини, курячої грудки.
Інгредієнти: 200 грам яловичої вирізки, одне яйце, одна морквина, одна цибулина, два - три зубчики часнику, сіль і перець за смаком. Ще знадобиться трохи молока (якщо м'ясо жорстке), борошно для панірування і рослинне масло для смаження.
З цієї кількості продуктів вийде десять огірочків.
Переглядів: 646
Рецепти | | Коментарі (0)

Телятина - один з тих видів м'яса, які важко зіпсувати, не доварив або не дожарив. Але я волію, щоб м'ясо, якщо вже смажити, було з скоринкою, всі варіації сирого і напівсирого - не для меня.Поэтому засмажена телятина - одне з моїх улюблених страв.
Вибрати шматок без кісток, який не встигли заморозити.
Порізати на шматочки потрібного розміру. Можна поменше, щоб в тарілці не водитися з ножем, а відразу наколоти на...
Переглядів: 641
Рецепти | | Коментарі (0)

Торт дуже калорійний і багато його не з'їси. Із вказаного в рецепті кількості продуктів виходить досить великий сирний торт, якого вистачає на 10-12 осіб. Відмінна закуска до міцних напоїв.
Інгредієнти: 400 грам сиру, 200 грам сиру, 8 яєць, 400 грам шинки, пучок зеленого цибулі, головка часнику (за смаком), 300 грам майонезу, 100 грам вершкового масла.

Шинку краще купувати вже нарізану тонкими пластинами. Потім нарізати її невеликими кубиками,...
Переглядів: 674
Рецепти | | Коментарі (0)

Досить простий у приготуванні салат, який завжди буде "паличкою-виручалочкою", якщо скоро нагрянуть гості. Звичайно, неодмінною умовою має бути наявність в будинку баночки рибної консерви. Підійдуть сардини, сайра, оселедець, консервовані у власному соку, в маслі або з додаванням масла.Необходимые продукти: 1 банку рибки, 3 яйця, 2 картоплини, 2 маринованих огірка, 1 ріпчаста цибулина, петрушка, майонез, сіль, чорний мелений перець за смаком.
Процес приготування:
Цибулю, очистити, розрізати навпіл, потім кожну...
Переглядів: 671
Рецепти | | Коментарі (0)

Дане блюдо, що відноситься до німецької кухні, представляє з себе биточки-фрикадельки з м'ясного фаршу під спеціальним соусом.
Інгредієнти: пів кілограма телячого фаршу, дві столові ложки панірувальних сухарів, скибочка білого батона, одне яйце, одна ріпчаста цибулина, одна столова ложка вершкового масла, три філе анчоусів в маслі (можна використовувати пряну кільку), чорний перець; для соусу - літр овочевого бульйону, дві столові ложки каперсів, трохи більше столової ложки вершкового масла, одна їдальня...
Переглядів: 642
Рецепти | | Коментарі (0)

Дієтичне заливне з курячого філе, вареної моркви з зеленим горошком і солодким перцем.
Список потрібних продуктів: шість штучок курячого філе, один корінь петрушки, один болгарський перчик, сорок грамів желатину, одна чайн. ложечка лимонного соку, бутончик гвоздики, сіль, пучок петрушки, шість столів. ложок зеленого горошку, морквина.

Процес приготування:

Філе заливаємо водою, солимо, додаємо гвоздику, моркву, перець, корінь петрушки, сік лимона і варимо 20 хв. Охолоджуємо філе і бульйон....
Переглядів: 674
Рецепти | | Коментарі (0)

Ідеальне різдвяне блюдо - ранку з соусом з портвейну з грушами та замороженої вишнею. Дуже смачно, але калорійно.
Список продуктів: качка, вагою два кілограми, парочка груш, чайна ложка цукру, три столів. ложки портвейну, перець, кілька цибулин, сухий чебрець, сіль і сто грамів замороженої вишні.

Процес приготування:

Качку гарненько промиваємо і сушимо рушником. Потрошки зберігаємо для бульйону. Зайвий жир прибираємо, а шкіру часто-часто наколюємо виделкою. Натираємо качку всередині...
Переглядів: 605
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 3661-3670 3671-3680 3681-3690 3691-3700 3701-3710 ... 4691-4700 4701-4708