Головна » Статті » Рецепти |
Смачний салат з курячою печінкою, який подають на стіл в теплому вигляді. Відмінне блюдо для зимового столу. Необхідні продукти: 500 г курячої печінки, 2 цибулини, 2 курячих яйця, 2 солоних або маринованих огірка, 1 столова ложка рафінованої соняшникової олії для смаження, зелень (петрушка і кріп), сіль і перець (мелений червоний і чорний) за смаком, майонез. Процес приготування: Цибулю порізати тонкими півкільцями, але тільки один з них обсмажити в... |
Цей оригінальний рецепт супу-пюре з моркви належить до страви американської кухні. Суп виходить дуже легким і низькокалорійним, до того ж смачно і зовсім нескладних в приготуванні! необхідні Інгредієнти для супу: 450 г молодої моркви, чверть склянки меду, половина склянки молока, 200 мл курячого бульйону, половинка ріпчатої цибулі, щіпка меленого мускатного горіха, нежирна сметана і пару гілочок зелені для прикраси. Моркву і ріпчасту цибулю слід почистити і потім... |
Телятина - один з тих видів м'яса, які важко зіпсувати, не доварив або не дожарив. Але я волію, щоб м'ясо, якщо вже смажити, було з скоринкою, всі варіації сирого і напівсирого - не для меня.Поэтому засмажена телятина - одне з моїх улюблених страв. Вибрати шматок без кісток, який не встигли заморозити. Порізати на шматочки потрібного розміру. Можна поменше, щоб в тарілці не водитися з ножем, а відразу наколоти на... |
Досить простий у приготуванні салат, який завжди буде "паличкою-виручалочкою", якщо скоро нагрянуть гості. Звичайно, неодмінною умовою має бути наявність в будинку баночки рибної консерви. Підійдуть сардини, сайра, оселедець, консервовані у власному соку, в маслі або з додаванням масла.Необходимые продукти: 1 банку рибки, 3 яйця, 2 картоплини, 2 маринованих огірка, 1 ріпчаста цибулина, петрушка, майонез, сіль, чорний мелений перець за смаком. Процес приготування: Цибулю, очистити, розрізати навпіл, потім кожну... |
Дане блюдо, що відноситься до німецької кухні, представляє з себе биточки-фрикадельки з м'ясного фаршу під спеціальним соусом. Інгредієнти: пів кілограма телячого фаршу, дві столові ложки панірувальних сухарів, скибочка білого батона, одне яйце, одна ріпчаста цибулина, одна столова ложка вершкового масла, три філе анчоусів в маслі (можна використовувати пряну кільку), чорний перець; для соусу - літр овочевого бульйону, дві столові ложки каперсів, трохи більше столової ложки вершкового масла, одна їдальня... |
Ідеальне різдвяне блюдо - ранку з соусом з портвейну з грушами та замороженої вишнею. Дуже смачно, але калорійно. Список продуктів: качка, вагою два кілограми, парочка груш, чайна ложка цукру, три столів. ложки портвейну, перець, кілька цибулин, сухий чебрець, сіль і сто грамів замороженої вишні. Процес приготування: Качку гарненько промиваємо і сушимо рушником. Потрошки зберігаємо для бульйону. Зайвий жир прибираємо, а шкіру часто-часто наколюємо виделкою. Натираємо качку всередині... |