Головна » Статті » Рецепти

Телятина засмажена
Телятина - один з тих видів м'яса, які важко зіпсувати, не доварив або не дожарив. Але я волію, щоб м'ясо, якщо вже смажити, було з скоринкою, всі варіації сирого і напівсирого - не для меня.Поэтому засмажена телятина - одне з моїх улюблених страв.
Вибрати шматок без кісток, який не встигли заморозити.
Порізати на шматочки потрібного розміру. Можна поменше, щоб в тарілці не водитися з ножем, а відразу наколоти на вилку і пробувати!
Добре розігріти олію, я віддаю перевагу рафінована соняшникова, яке без запаху і не піниться.
В розпеченому маслі м'ясо відразу покривається підсмаженою оболонкою, "схоплюється", тому всі соки залишаються всередині.
І солю і перчу його я після приготування, оскільки, якщо зробити це до зажаривания, то м'ясо, маринуясь, теж пускає рідина.
Зануривши телятину з кипляче масло, безперервно помішуємо дерев'яною лопаткою.
Зазвичай достатньо 15-20 хв, і все готово.
Вкладаємо на тарілку, тепер сіль і перець, і закрили кришкою хвилин на 5, щоб просочилося спеціями.
Просмотров: 571
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, телятина

Рекомендовані рецепти:

Швейцарський шоколадний рулет
Морозиво з апельсиновим соком і цедрою і шоколадом
Часникові рулетики
Пісний шоколадний манник
Торт пісочно-чорносливове
Ватрушка "Ласун"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: