Головна » Статті » Рецепти |
Телятина засмажена
Телятина - один з тих видів м'яса, які важко зіпсувати, не доварив або не дожарив. Але я волію, щоб м'ясо, якщо вже смажити, було з скоринкою, всі варіації сирого і напівсирого - не для меня.Поэтому засмажена телятина - одне з моїх улюблених страв. Вибрати шматок без кісток, який не встигли заморозити. Порізати на шматочки потрібного розміру. Можна поменше, щоб в тарілці не водитися з ножем, а відразу наколоти на вилку і пробувати! Добре розігріти олію, я віддаю перевагу рафінована соняшникова, яке без запаху і не піниться. В розпеченому маслі м'ясо відразу покривається підсмаженою оболонкою, "схоплюється", тому всі соки залишаються всередині. І солю і перчу його я після приготування, оскільки, якщо зробити це до зажаривания, то м'ясо, маринуясь, теж пускає рідина. Зануривши телятину з кипляче масло, безперервно помішуємо дерев'яною лопаткою. Зазвичай достатньо 15-20 хв, і все готово. Вкладаємо на тарілку, тепер сіль і перець, і закрили кришкою хвилин на 5, щоб просочилося спеціями. | |
Просмотров: 642 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |