Цей оригінальний рецепт супу-пюре з моркви належить до страви американської кухні. Суп виходить дуже легким і низькокалорійним, до того ж смачно і зовсім нескладних в приготуванні!
необхідні Інгредієнти для супу: 450 г молодої моркви, чверть склянки меду, половина склянки молока, 200 мл курячого бульйону, половинка ріпчатої цибулі, щіпка меленого мускатного горіха, нежирна сметана і пару гілочок зелені для прикраси.
Моркву і ріпчасту цибулю слід почистити і потім подрібнити, цибулю трошки обсмажити на рослинному маслі. Після підготовлені таким чином овочі потрібно перекласти в каструлю відповідного розміру і залити курячим бульйоном, після чого варити на середньому вогні, накривши кришкою. Коли морква буде готова, овочі з супу необхідно перетерти в пюре, потім додати в суп мед і молоко, ретельно перемішати і довести суп до кипіння. Готовий суп слід подавати в гарячому вигляді, посипавши мускатним горіхом і прикрасивши зеленню і сметаною.