Головна » Статті » Рецепти

Морквяний суп-пюре з медом
Цей оригінальний рецепт супу-пюре з моркви належить до страви американської кухні. Суп виходить дуже легким і низькокалорійним, до того ж смачно і зовсім нескладних в приготуванні!

необхідні Інгредієнти для супу: 450 г молодої моркви, чверть склянки меду, половина склянки молока, 200 мл курячого бульйону, половинка ріпчатої цибулі, щіпка меленого мускатного горіха, нежирна сметана і пару гілочок зелені для прикраси.

Моркву і ріпчасту цибулю слід почистити і потім подрібнити, цибулю трошки обсмажити на рослинному маслі. Після підготовлені таким чином овочі потрібно перекласти в каструлю відповідного розміру і залити курячим бульйоном, після чого варити на середньому вогні, накривши кришкою. Коли морква буде готова, овочі з супу необхідно перетерти в пюре, потім додати в суп мед і молоко, ретельно перемішати і довести суп до кипіння.
Готовий суп слід подавати в гарячому вигляді, посипавши мускатним горіхом і прикрасивши зеленню і сметаною.
Просмотров: 533
Категория: Рецепти |
| Теги: суп, супу

Рекомендовані рецепти:

Японський чізкейк
Угорський пиріг до чаю
Штрудель з сирного тіста з вишнею
Цепеліни
Горіхові рогалики
"Медова" свинина з імбиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: