Головна » Статті » Рецепти

Салат з курячої печінки
Смачний салат з курячою печінкою, який подають на стіл в теплому вигляді. Відмінне блюдо для зимового столу. Необхідні продукти: 500 г курячої печінки, 2 цибулини, 2 курячих яйця, 2 солоних або маринованих огірка, 1 столова ложка рафінованої соняшникової олії для смаження, зелень (петрушка і кріп), сіль і перець (мелений червоний і чорний) за смаком, майонез.
Процес приготування:
Цибулю порізати тонкими півкільцями, але тільки один з них обсмажити в олії до золотистого кольору.
Огірочки нарізати соломкою.
Яйця відварити і потерти на тертці через великі отвори. Інший варіант - розбовтати їх зі столовою ложкою молока, підсмажити омлет, засмажуючи добре з двох сторін, і подрібнити виделкою.
Печінка відварити в підсоленій воді, додавши лавровий лист, охолодити і натерти на крупній тертці.
Петрушку і кріп дрібно нашаткувати.
Змішати печінку, сирої і смажену цибулю, огірки, яйця, зелень, посолити, поперчити і заправити майонезом, акуратно знову перемішавши.
Просмотров: 619
Категория: Рецепти |
| Теги: зелень, яйця

Рекомендовані рецепти:

Банановий кекс з маком
Бабця яблучна
Прісне тісто листкове
Готуємо сушіння
Сирні булочки бісквітні
Торт "Посмішка негра"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: