Головна » Статті » Рецепти |
Салат з курячої печінки
Смачний салат з курячою печінкою, який подають на стіл в теплому вигляді. Відмінне блюдо для зимового столу. Необхідні продукти: 500 г курячої печінки, 2 цибулини, 2 курячих яйця, 2 солоних або маринованих огірка, 1 столова ложка рафінованої соняшникової олії для смаження, зелень (петрушка і кріп), сіль і перець (мелений червоний і чорний) за смаком, майонез. Процес приготування: Цибулю порізати тонкими півкільцями, але тільки один з них обсмажити в олії до золотистого кольору. Огірочки нарізати соломкою. Яйця відварити і потерти на тертці через великі отвори. Інший варіант - розбовтати їх зі столовою ложкою молока, підсмажити омлет, засмажуючи добре з двох сторін, і подрібнити виделкою. Печінка відварити в підсоленій воді, додавши лавровий лист, охолодити і натерти на крупній тертці. Петрушку і кріп дрібно нашаткувати. Змішати печінку, сирої і смажену цибулю, огірки, яйця, зелень, посолити, поперчити і заправити майонезом, акуратно знову перемішавши. | |
Просмотров: 619 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |