Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати заливну курку?
Дієтичне заливне з курячого філе, вареної моркви з зеленим горошком і солодким перцем.
Список потрібних продуктів: шість штучок курячого філе, один корінь петрушки, один болгарський перчик, сорок грамів желатину, одна чайн. ложечка лимонного соку, бутончик гвоздики, сіль, пучок петрушки, шість столів. ложок зеленого горошку, морквина.

Процес приготування:

Філе заливаємо водою, солимо, додаємо гвоздику, моркву, перець, корінь петрушки, сік лимона і варимо 20 хв. Охолоджуємо філе і бульйон. Желатин заливаємо холодною кип'яченою водою і залишаємо набухати. Бульйон проціджуємо, заливаємо їм желатин і нагріваємо до кипіння. Охолоджуємо.

Куряче філе ріжемо кубиками, перець - соломкою, моркву - кружальцями, зелень рубаємо ножом.По формах розкладаємо зелений горошок, філе, половину рубаною зелені, кружечки моркви і заливаємо частиною бульйону з желатином. Решту бульйону виливаємо в плоский лоток.Охлаждаем лоток і форму до застигання холодцю.

Опрокидываем холодець з форми на блюдо, желе з лотка ріжемо кубиками і прикрашаємо їм холодець. Посипаємо рубаною зеленню.
Просмотров: 615
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, заливаємо

Рекомендовані рецепти:

Ладду - східне ласощі з нуту
Бісквітний торт на день народження
Зефір на десерт
Кекси з чорницею і брусницею
Курячий бульйон з яєчними пластівцями
Цукерки "Вишневий мармелад"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: