Головна » Статті » Рецепти |
Огірочки з яловичини
Ця страва ідеально підійде для святкового столу, смачно, економно, незвично і не дуже клопітно. Його можна готувати з яловичини або свинини, курячої грудки. Інгредієнти: 200 грам яловичої вирізки, одне яйце, одна морквина, одна цибулина, два - три зубчики часнику, сіль і перець за смаком. Ще знадобиться трохи молока (якщо м'ясо жорстке), борошно для панірування і рослинне масло для смаження. З цієї кількості продуктів вийде десять огірочків. М'ясо добре відбити, якщо жорстке - покласти на годину в молоко. Потім посолити і поперчити. Змастити товченим часником, накрити плівкою і залишити маринуватися поки буде готуватися начинка. Для начинки цибулю дрібно нарізати, морквину натерти на тертці. У невеликій кількості олії обсмажувати овочі приблизно п'ять хвилин. Викласти начинку на весь шматок м'яса. Скрутити в рулет, гострим ножем нарізати на невеликі шматочки. Вийде десять огірочків. Якщо шматок м'яса широкий, то розріжте його вздовж навпіл і кожну половинку згортайте в рулет і нарізайте шматочками. В борошні обвалюйте рулетики в одну сторону, щоб вони не розкрутилися. Залиште хвилин на 10, тоді борошно краще прилипне до м'яса. Потім обваляйте ще раз, умочіть у збите яйце і обсмажте в олії. Начинку можна робити будь-яку, навіть з солоних або маринованих огірочків. | |
Просмотров: 647 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |