Головна » Статті » Рецепти

Огірочки з яловичини
Ця страва ідеально підійде для святкового столу, смачно, економно, незвично і не дуже клопітно. Його можна готувати з яловичини або свинини, курячої грудки.
Інгредієнти: 200 грам яловичої вирізки, одне яйце, одна морквина, одна цибулина, два - три зубчики часнику, сіль і перець за смаком. Ще знадобиться трохи молока (якщо м'ясо жорстке), борошно для панірування і рослинне масло для смаження.
З цієї кількості продуктів вийде десять огірочків.

М'ясо добре відбити, якщо жорстке - покласти на годину в молоко. Потім посолити і поперчити. Змастити товченим часником, накрити плівкою і залишити маринуватися поки буде готуватися начинка.

Для начинки цибулю дрібно нарізати, морквину натерти на тертці. У невеликій кількості олії обсмажувати овочі приблизно п'ять хвилин.
Викласти начинку на весь шматок м'яса. Скрутити в рулет, гострим ножем нарізати на невеликі шматочки. Вийде десять огірочків. Якщо шматок м'яса широкий, то розріжте його вздовж навпіл і кожну половинку згортайте в рулет і нарізайте шматочками.
В борошні обвалюйте рулетики в одну сторону, щоб вони не розкрутилися. Залиште хвилин на 10, тоді борошно краще прилипне до м'яса. Потім обваляйте ще раз, умочіть у збите яйце і обсмажте в олії.
Начинку можна робити будь-яку, навіть з солоних або маринованих огірочків.
Просмотров: 476
Категория: Рецепти |
| Теги: огірочків, м'яса

Рекомендовані рецепти:

Помідори, фаршировані курятиною
Шоколадний кекс з бананами і медом
Закуска з печериць по-іспанськи
Кокосове печиво
Готуємо пряники
Кавове печиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: