Головна » Статті » Рецепти |
Брокколі, як основа цього легкого салату, містить вітаміни, доповнені корисними речовинами з інших складових і з заправки. Необхідні продукти: 250 гр брокколі, 5 яєць, 250 г пісної шинки, 200 г помідорів чері, по пучку зеленої цибулі, петрушки і кропу. Заправка: 1 столова ложка яблучного оцту, 300 мл натурального йогурту, сіль, чорний мелений перець за смаком, 1 чайна ложка цукру. Процес приготування: Брокколі відварити в підсоленій воді, а ще краще... |
Мінестроне - самий популярний в Італії супчик, досить густий і наваристий. Італійці принципово готують його з сезонних овочів, часто додаючи пасту або рис. Продукти: 500 г телячої грудинки, по парі великих цибулин, моркву, коріння петрушки, селери, зелень плюс кріп, 2 помідори, болгарський перець, пів склянки круглого рису і томатної пасти, 3 зубчики часнику, сіль, перець за смаком, 2 солоних огірка (зима на дворі!). Приготування: Спочатку варимо бульйон. Заливаємо грудинку... |
Салат листковий "Неженка" так називається через свого приємного, трошки пікантного смаку. Він ніжний по консистенції, але ситний, тому що мясной.Необходимые продукти: 300 г свинини з лопаткової частини (без кісток), 3 курячих яйця, 2 картоплини, 1 цибулина, 3 маринованих огірочка, 200 г твердого сиру, майонез, сіль, чорний і червоний мелений перець, зелень для прикраси. Процес приготування: Відварити м'ясо до м'якості, запустивши відразу в підсолений окріп з лавровим листом і 2-3... |
Дуже ситний змішаний салат з куркою, макаронними виробами і овочами. Необхідні продукти: 200 г макаронів коротких, типу "черепашки" або "ріжки", 1 копчена куряча ніжка, 1 салатна цибулина, баночка консервованої кукурудзи, 1 великий червоний болгарський перець, 1 зубчик часнику, майонез, сіль і чорний мелений перець - за смаком, 3 яйця для прикраси Процес приготування: Макарони відварити згідно до інструкції м'якості, промити холодною водою і відкинути на друшляк, щоб стекла вода.... |
Цікаві та смачні фігурки з пряникового тіста. Список продуктів: триста грамів пшеничного борошна, чотириста грамів житнього борошна, по одному стакану молока і меду, п'ять яєчних желточков, мелені прянощі (аніс, кардамон, кориця, гвоздика) - дві чайн. ложки, дві столів. ложки цукру, пів чайної ложки розпушувача, чотири столів. ложки топленого масла. Глазур: цукрова пудра і лимонний сік. Процес приготування: Молоко з маслом підігріваємо приблизно до 60 градусів і з'єднуємо... |
Іноді в рецептах зустрічається коричневий цукор. Раніше він був новинкою, але зараз упаковки з ним можна зустріти на полицях супермаркетів. Це тростинний не рафінований цукор, звідси і висока ціна в порівнянні із звичайним нашим, з цукрових буряків. Коричневий цукор - це ті ж кристали, але вкриті очеретяної мелясою, з її природним ароматом і кольором. Проводиться уварювання цукрового сиропу. Часто його звеличують як найкорисніший, хоча дієтологи кажуть, що неочищений цукор... |