Головна » Статті » Рецепти


Багато гарбуз не дуже люблять, але чому б не спробувати змінити ставлення до цього корисного овочу яскравого, життєрадісного кольору? З гарбуза можна приготувати найрізноманітніші смаколики - десерти, каші, супи, пироги, кекси, печиво або напекти рум'яних оладок.
Інгредієнти: 200 грам гарбуза, натертої на крупній тертці, 250 мл молока, 300 г борошна (може трохи менше), чайна ложка сухих дріжджів, дві столові ложки рослинної олії (в тісто), дві столові ложки...
Переглядів: 1619
Рецепти | | Коментарі (0)

Таку чудову солодкість як зефір дуже багато просто обожнюють! І, як виявилося, готувати зефір в домашніх умовах дуже легко і просто, та й на смак він практично такий же, як покупний, ось тільки більш ніжний.
Для того, щоб приготувати домашній зефір знадобляться такі складові: чотири склянки цукрового піску, дві столові ложки желатину (це приблизно 20 грамів), половина чайної ложки харчової соди, одна чайна ложка лимонної кислоти, ванільний цукор.
Желатин...
Переглядів: 722
Рецепти | | Коментарі (0)

Брокколі, як основа цього легкого салату, містить вітаміни, доповнені корисними речовинами з інших складових і з заправки. Необхідні продукти: 250 гр брокколі, 5 яєць, 250 г пісної шинки, 200 г помідорів чері, по пучку зеленої цибулі, петрушки і кропу.
Заправка: 1 столова ложка яблучного оцту, 300 мл натурального йогурту,
сіль, чорний мелений перець за смаком, 1 чайна ложка цукру.
Процес приготування: Брокколі відварити в підсоленій воді, а ще краще...
Переглядів: 645
Рецепти | | Коментарі (0)

Це страва, що відноситься до французької кухні. Вишукане і не складна в приготуванні. Горіхи волоські є скоріше ароматним доповненням, оскільки вариться спочатку мармелад з яблук і тільки потім вже готовий теплий мармелад додаються хрусткі крупно нарізані волоські горішки.
Отже, готуємо мармелад. Яблука нарізаємо досить великими часточками, при цьому насіння обов'язково видаляємо. У сотейник або в каструльку з товстим дном шматочки яблук складаємо, додаємо масло вершкове і нарізані половинками (можна...
Переглядів: 702
Рецепти | | Коментарі (0)

Мінестроне - самий популярний в Італії супчик, досить густий і наваристий. Італійці принципово готують його з сезонних овочів, часто додаючи пасту або рис. Продукти: 500 г телячої грудинки, по парі великих цибулин, моркву, коріння петрушки, селери, зелень плюс кріп, 2 помідори, болгарський перець, пів склянки круглого рису і томатної пасти, 3 зубчики часнику, сіль, перець за смаком, 2 солоних огірка (зима на дворі!).
Приготування: Спочатку варимо бульйон. Заливаємо грудинку...
Переглядів: 671
Рецепти | | Коментарі (0)

Дуже корисний і смачний салатик, до того ж з напрочуд незвичайним поєднанням основних складових - відварені кальмари і квашена капуста...

Необхідні продукти для приготування цього салату: 250 г філе кальмарів, близько 300 грамів квашеної капусти, одна невелика морква, одна ріпчаста цибулина, три столових ложок рослинного масла, цукор (близько однієї чайної ложечки), мелений чорний перець, сіль, зелень кропу або петрушки.

Філе кальмарів слід покласти в трошки підсолену киплячу...
Переглядів: 613
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат листковий "Неженка" так називається через свого приємного, трошки пікантного смаку. Він ніжний по консистенції, але ситний, тому що мясной.Необходимые продукти: 300 г свинини з лопаткової частини (без кісток), 3 курячих яйця, 2 картоплини, 1 цибулина, 3 маринованих огірочка, 200 г твердого сиру, майонез, сіль, чорний і червоний мелений перець, зелень для прикраси.
Процес приготування: Відварити м'ясо до м'якості, запустивши відразу в підсолений окріп з лавровим листом і 2-3...
Переглядів: 654
Рецепти | | Коментарі (0)

Дуже ситний змішаний салат з куркою, макаронними виробами і овочами. Необхідні продукти: 200 г макаронів коротких, типу "черепашки" або "ріжки", 1 копчена куряча ніжка, 1 салатна цибулина, баночка консервованої кукурудзи, 1 великий червоний болгарський перець, 1 зубчик часнику, майонез, сіль і чорний мелений перець - за смаком, 3 яйця для прикраси
Процес приготування: Макарони відварити згідно до інструкції м'якості, промити холодною водою і відкинути на друшляк, щоб стекла вода....
Переглядів: 663
Рецепти | | Коментарі (0)

Цікаві та смачні фігурки з пряникового тіста.
Список продуктів: триста грамів пшеничного борошна, чотириста грамів житнього борошна, по одному стакану молока і меду, п'ять яєчних желточков, мелені прянощі (аніс, кардамон, кориця, гвоздика) - дві чайн. ложки, дві столів. ложки цукру, пів чайної ложки розпушувача, чотири столів. ложки топленого масла. Глазур: цукрова пудра і лимонний сік.

Процес приготування:

Молоко з маслом підігріваємо приблизно до 60 градусів і з'єднуємо...
Переглядів: 650
Рецепти | | Коментарі (0)

Іноді в рецептах зустрічається коричневий цукор. Раніше він був новинкою, але зараз упаковки з ним можна зустріти на полицях супермаркетів. Це тростинний не рафінований цукор, звідси і висока ціна в порівнянні із звичайним нашим, з цукрових буряків. Коричневий цукор - це ті ж кристали, але вкриті очеретяної мелясою, з її природним ароматом і кольором. Проводиться уварювання цукрового сиропу. Часто його звеличують як найкорисніший, хоча дієтологи кажуть, що неочищений цукор...
Переглядів: 728
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 3671-3680 3681-3690 3691-3700 3701-3710 3711-3720 ... 4691-4700 4701-4708