Дуже ситний змішаний салат з куркою, макаронними виробами і овочами. Необхідні продукти: 200 г макаронів коротких, типу "черепашки" або "ріжки", 1 копчена куряча ніжка, 1 салатна цибулина, баночка консервованої кукурудзи, 1 великий червоний болгарський перець, 1 зубчик часнику, майонез, сіль і чорний мелений перець - за смаком, 3 яйця для прикраси Процес приготування: Макарони відварити згідно до інструкції м'якості, промити холодною водою і відкинути на друшляк, щоб стекла вода. Відокремити м'ясо курки від кісток, нарізати подрібніше або розділити на волокна. В залежності від розміру можна взяти і 2 ніжки. Цибулю і болгарський перець порізати дрібними кубиками. Часник пропустити через прес. З кукурудзи злити рідину. Яйця відварити, надрізати упоперек зубчиками, щоб при поділі вийшли чашечки. Жовток розім'яти і змішати з іншими інгредієнтами, заправити все майонезом, посолити і поперчити за смаком. Прикрасити квітами з білка, наповнивши їх кукурудзою.