Головна » Статті » Рецепти

Салат з квашеної капусти і кальмарів
Дуже корисний і смачний салатик, до того ж з напрочуд незвичайним поєднанням основних складових - відварені кальмари і квашена капуста...

Необхідні продукти для приготування цього салату: 250 г філе кальмарів, близько 300 грамів квашеної капусти, одна невелика морква, одна ріпчаста цибулина, три столових ложок рослинного масла, цукор (близько однієї чайної ложечки), мелений чорний перець, сіль, зелень кропу або петрушки.

Філе кальмарів слід покласти в трошки підсолену киплячу воду і проварити протягом трьох хвилин, після чого дістати і остудити їх, а потім порізати у формі соломки. Моркву необхідно почистити і натерти на тертці. Ріпчасту цибулину очистити і обдати гарячою водою і потім подрібнити.
Квашену капусту потрібно віджати, а при необхідності і промити холодною водою. Додати до капусти дрібно нарізану цибулю і натерту моркву, заправити рослинним маслом, додати цукор і сіль, поперчити за смаком, з'єднати з порізаними кальмарами і ретельно перемішати.
При подачі салат слід прикрасити зеленню і шматочками кальмарів.
Просмотров: 577
Категория: Рецепти |
| Теги: капусти, кальмарів

Рекомендовані рецепти:

Катаеф з яблуками
Пиріжки з каррі з яловичини
Закуска з печериць по-іспанськи
Морквяний кекс з горіхами
Цибульний пиріг 'Чиполіно'
Морквяний торт
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: