Головна » Статті » Рецепти

Гарбузові оладки на дріжджах
Багато гарбуз не дуже люблять, але чому б не спробувати змінити ставлення до цього корисного овочу яскравого, життєрадісного кольору? З гарбуза можна приготувати найрізноманітніші смаколики - десерти, каші, супи, пироги, кекси, печиво або напекти рум'яних оладок.
Інгредієнти: 200 грам гарбуза, натертої на крупній тертці, 250 мл молока, 300 г борошна (може трохи менше), чайна ложка сухих дріжджів, дві столові ложки рослинної олії (в тісто), дві столові ложки меду, щіпка солі, рослинна олія для смаження.

У теплому молоці розчиніть дріжджі, додайте щіпку цукру. Коли з'являться бульбашки, можна займатися тестом.
В окремому посуді змішайте з яйце з рослинним маслом і медом. Влийте в молоко з дріжджами, додати сіль. Потроху підсипати просіяне борошно. Коли тісто стане по консистенції як густа сметана, додайте терту гарбуз. Розмішайте, накрийте тісто і поставте в тепло приблизно на годину. Тісто має збільшитися в об'ємі в півтора рази.
Розігрійте в сковороді трохи олії, столовою ложкою викладайте тісто і обсмажуйте оладки з двох сторін на невеликому вогні. Подавати їх краще гарячими, з медом, сметаною або варенням. Приємного апетиту!
Просмотров: 1620
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто

Рекомендовані рецепти:

Пиріжки з щавлем і яйцем
Сирні пампушки
Кекс з лимоном і маком
Мафіни з мигдалем і цукатами
Паштет по-східному
Закритий лимонний пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: