Головна » Статті » Рецепти |
Гарбузові оладки на дріжджах
![]() Інгредієнти: 200 грам гарбуза, натертої на крупній тертці, 250 мл молока, 300 г борошна (може трохи менше), чайна ложка сухих дріжджів, дві столові ложки рослинної олії (в тісто), дві столові ложки меду, щіпка солі, рослинна олія для смаження. У теплому молоці розчиніть дріжджі, додайте щіпку цукру. Коли з'являться бульбашки, можна займатися тестом. В окремому посуді змішайте з яйце з рослинним маслом і медом. Влийте в молоко з дріжджами, додати сіль. Потроху підсипати просіяне борошно. Коли тісто стане по консистенції як густа сметана, додайте терту гарбуз. Розмішайте, накрийте тісто і поставте в тепло приблизно на годину. Тісто має збільшитися в об'ємі в півтора рази. Розігрійте в сковороді трохи олії, столовою ложкою викладайте тісто і обсмажуйте оладки з двох сторін на невеликому вогні. Подавати їх краще гарячими, з медом, сметаною або варенням. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 1640 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
Всего комментариев: 0 | |