Головна » Статті » Рецепти |
Салат "Неженка"
Салат листковий "Неженка" так називається через свого приємного, трошки пікантного смаку. Він ніжний по консистенції, але ситний, тому що мясной.Необходимые продукти: 300 г свинини з лопаткової частини (без кісток), 3 курячих яйця, 2 картоплини, 1 цибулина, 3 маринованих огірочка, 200 г твердого сиру, майонез, сіль, чорний і червоний мелений перець, зелень для прикраси. Процес приготування: Відварити м'ясо до м'якості, запустивши відразу в підсолений окріп з лавровим листом і 2-3 горошинами чорного перцю. Остудити, порізати маленькими кубиками. Також дрібно нарізати і огірки. Яйце зварити, натерти на дрібній тертці окремо жовтки і білки. Картопля відварна подрібнити на крупній тертці, як і сир. Цибулину нашаткувати як можна дрібніше, обдати окропом, якщо це не салатний сорт, щоб пішла гіркота. В салатниці викладаємо шарами, промазуючи майонезом, трохи солити і перчити за смаком: 1. Картопля; 2. Огірочки; 3. М'ясо; 4. Цибуля; 5. Білки; 6. Сир; 7. Жовтки. Прикрасити петрушкою і кропом. | |
Просмотров: 655 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |