Головна » Статті » Рецепти

Коричневий цукор
Іноді в рецептах зустрічається коричневий цукор. Раніше він був новинкою, але зараз упаковки з ним можна зустріти на полицях супермаркетів. Це тростинний не рафінований цукор, звідси і висока ціна в порівнянні із звичайним нашим, з цукрових буряків. Коричневий цукор - це ті ж кристали, але вкриті очеретяної мелясою, з її природним ароматом і кольором. Проводиться уварювання цукрового сиропу. Часто його звеличують як найкорисніший, хоча дієтологи кажуть, що неочищений цукор може містити небажані домішки і має велику калорійність. Тому я спокійно в рецептурі заміняю його білим цукром.
Просмотров: 741
Категория: Рецепти |
| Теги: коричневий, цукор

Рекомендовані рецепти:

Паштет з грибів з сирним сиром
Багатошарові трикутники
Мигдальний рулет з шоколадним кремом
Салат "Галина"
Пиріг з куркою в вершково-грибному соусі
Ескалопи з свинини
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: