Головна » Статті » Рецепти

Коричневий цукор
Іноді в рецептах зустрічається коричневий цукор. Раніше він був новинкою, але зараз упаковки з ним можна зустріти на полицях супермаркетів. Це тростинний не рафінований цукор, звідси і висока ціна в порівнянні із звичайним нашим, з цукрових буряків. Коричневий цукор - це ті ж кристали, але вкриті очеретяної мелясою, з її природним ароматом і кольором. Проводиться уварювання цукрового сиропу. Часто його звеличують як найкорисніший, хоча дієтологи кажуть, що неочищений цукор може містити небажані домішки і має велику калорійність. Тому я спокійно в рецептурі заміняю його білим цукром.
Просмотров: 729
Категория: Рецепти |
| Теги: коричневий, цукор

Рекомендовані рецепти:

Мафіни з мигдалем і цукатами
Закуска "Грибна галявина"
Чиабата з шинкою, томатами та сиром
Апельсинові квадратики
Макарони з шинкою і грибним соусом
Сирний пиріг з мандаринами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: