Головна » Статті » Рецепти

Кєнігсбєргскіє клопсы
Дане блюдо, що відноситься до німецької кухні, представляє з себе биточки-фрикадельки з м'ясного фаршу під спеціальним соусом.
Інгредієнти: пів кілограма телячого фаршу, дві столові ложки панірувальних сухарів, скибочка білого батона, одне яйце, одна ріпчаста цибулина, одна столова ложка вершкового масла, три філе анчоусів в маслі (можна використовувати пряну кільку), чорний перець; для соусу - літр овочевого бульйону, дві столові ложки каперсів, трохи більше столової ложки вершкового масла, одна їдальня ложка борошна, один лимон, цукор, кайенский перець.
Хліб замочіть в молоці. Цибулю слід гарненько подрібнити і обсмажити на вершковому маслі до м'якості, після чого додати до цибулі філе анчоусів і смажити все до утворення однорідної маси. Додати цибулю і анчоуси, а також хліб, яйце, чорний перець і сухарі для панірування в м'ясний фарш і сформувати клопсы середнього розміру.
Овочевий бульйон влити в глибоку сковороду, довести до кипіння і відварити в ньому клопсы на малому вогні протягом 15 хвилин. Потім викласти їх не тарілку.
Далі влити до бульйону вершки і проварити соус якийсь час. У сковорідці розтопити вершкове масло і злегка обсмажити в ньому борошно, після чого додати цю масу до соусу, ретельно перемішати і перекип'ятити. Потім у соус покласти цедру і сік лимона, кайенский перець, каперси і цукор за смаком.
Клопсы підігріти в отриманому соусі і прикрасити подрібненою зеленню.
Просмотров: 643
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, клопсы

Рекомендовані рецепти:

Рецепт салату "Хрустке задоволення"
Кулеб'яка з капустою і яйцем
Салат ананасно-маслиновый
Вафлі вершкові
Ладду - східне ласощі з нуту
Рулет з меренги
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: