Досить простий у приготуванні салат, який завжди буде "паличкою-виручалочкою", якщо скоро нагрянуть гості. Звичайно, неодмінною умовою має бути наявність в будинку баночки рибної консерви. Підійдуть сардини, сайра, оселедець, консервовані у власному соку, в маслі або з додаванням масла.Необходимые продукти: 1 банку рибки, 3 яйця, 2 картоплини, 2 маринованих огірка, 1 ріпчаста цибулина, петрушка, майонез, сіль, чорний мелений перець за смаком. Процес приготування: Цибулю, очистити, розрізати навпіл, потім кожну половинку - на тонкі смужки вздовж, а потім поперек, тобто нашаткувати, як можна дрібніше. Якщо це не солодка біла цибулинка, то залити окропом хвилин на 10, потім промити холодною водою, щоб пішла вся гіркота. Відварити яйця і картоплю, охолодити, почистити і нарізати маленькими кубиками, приблизно зі стороною в 1 див. Огірочки також дрібно нарізати, порубати зелень, залишивши кілька гілочок для прикраси. Все з'єднати, відрегулювати солоність, поперчити, заправити майонезом і знову все добре перемішати.
|