Дуже простий варіант приготування домашніх цукерок. Саме складне в приготуванні - зварити потрібної консистенції шоколад і потім занурити по черзі всі цукерки, при цьому треба буде викласти їх так, щоб шоколад рівномірно і красиво на кожній цукерці застиг... З чого готуються цукерки: один великий апельсин, один пакетик цукрової пудри і мигдальні горішки. Цукрову Пудру треба додавати за своїм смаком, особисто я додаю пудру завжди по мінімуму, оскільки не дуже люблю нудотно солодкі цукерки.
Апельсин моєму, шкурку знімаємо, а саму цедру подрібнюємо в пюре блендером. Виходить густа каша в яку при бажанні можна ще додати трохи цедри від апельсина. Тепер у це пюре додаємо цукрову пудру і подрібнений на борошно, мигдаль. З маси майструємо квадратики, це робиться просто: вся маса густа рівним шаром на плівці розкочується і нарізати квадратами. Після цього злегка подмораживаем квадратики, варимо шоколад, занурюємо кожну цукерку. Відправляємо цукерки в холодильник. Всі. Приємного!