Головна » Статті » Рецепти

Яловичий язик запечений з цибулею
Ця страва виходить дивно смачне і ніжне!
Для того, щоб приготувати такий язик запечений з цибулею вам будуть потрібні наступні інгредієнти: близько 700 грамів яловичого мови, чотири досить великих репчатых цибулини, одна велика морква, 100 мл сметани, 50 грамів сиру, лавровий листок, перець запашний горошком, перець чорний мелений, сіль.
Спочатку яловичий язик варто добре промити під проточною водою, і після цього покласти в каструлю, додати до нього лавровий листок, духмяний перець і невелике кількість солі, залити водою і варити не менше трьох годин.
Моркву і цибулю необхідно почистити і дрібно порізати (моркву можна крупно натерти), а потім обсмажити на олії до рум'яного кольору.
Відварений язик охолодити, зняти з нього шкіру і тонко порізати на невеликі шматочки, після чого викласти рівним шаром у змащену форму, а на нього викласти обсмажені овочі. Залити все сметаною і посипати натертим сиром і після цього запікати при температурі духовки 180 градусів протягом півгодини.
Просмотров: 567
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, язик

Рекомендовані рецепти:

"Веселі" мафіни
Печиво "Новорічна суміш"
Полунично-фруктовий салат
Ліниві голубці з грибами
Гречка з консервованим тунцем
Полуниця у вершках
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: