Головна » Статті » Рецепти

Гуляш з курячих шлунків
Гуляш з курячих шлунків - страва для любителів субпродуктов.Необходимые продукти: курячі шлунки ("пупки") - 600 г, ріпчаста цибулина - 1 шт, морква - 2 шт, часник - 1 зубчик, рафінована соняшникова олія (для обсмажування) - 3 столові ложки, сметана - 2 столові ложки, борошно - 1 їдальня ложка, сіль і перець за смаком.
Процес приготування: спочатку треба відварити шлунки. Промити і залити холодною водою, довести до кипіння, злити цю рідину, знову налити окріп і нехай варяться до м'якості, приблизно півгодини.
Витягнути пупки і порізати шматочками.
Обсмажити в сотейнику дрібно нарізану цибулю і терту на крупній тертці моркву, додати курячі шлунки, обсмажити, посолити, накрити кришкою, тушкувати хвилин 10.
Розвести в холодній кип'яченій воді борошно, влити в сотейник, перемішати, додати сметану (можна її замінити і молоком), все перемішати, поперчити, приправити товченим часником, знову закрити кришкою і вимкнути.
Можна додати томатну пасту, але це вже буде варіація по-угорськи.
Просмотров: 1362
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: борошно, шлунки

Рекомендовані рецепти:

Бісквітний торт на день народження
Бутерброди з тунцем
Три рецепти хачапурі
Мармурове тістечко
Райдужні меренги
Салат "Крабик" (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: