Головна » Статті » Рецепти

Курячі палички в беконі (рецепт)
Дуже простий рецепт-просто ідеальне блюдо для святкового новорічного столу.)) Потрібно свіже охолоджене куряче філе. Філе промиваємо та нарізаємо тонкими смужками в довжину. Нам потрібно, щоб вийшли вузькі смужки, як для приготування бефстроганов.
Далі нам знадобляться тоненькі смужки бекону, їх можна купити в супермаркеті (вони вже нарізані тонко) або ж можна придбати на ринку шматок бекону і дуже тонко нарізати його смужками. Шматочки курячого філе солимо і перчимо, можна будь-якими спеціями обсипати, далі смужечкою бекону звертаємо смужку м'яса, просто обмотуємо його.
Так всі шматочки м'яса обмотуємо і укладаємо на обжарку в сковорідку. Жир топиться з бекону, скоринка виходить хрустка і в цілому це ідеальна закуска під горілочку, так і під шампанське!

Подавати такі хрусткі шматочки курочки в беконі можна з ароматним томатним соусом або з соусом тартар (майонез розмішується з нарізаними солоними огірочками, гірчицею і жовтком круто звареного яйця).
Приємного!
Просмотров: 662
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, бекону

Рекомендовані рецепти:

Котлети з підливою
Курка з томатним рисом
Яблучний штрудель з-австрийски
Баклажани по-італійськи
Готуємо пряники
Шоколадний кекс з бананами і медом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: