Дуже простий рецепт-просто ідеальне блюдо для святкового новорічного столу.)) Потрібно свіже охолоджене куряче філе. Філе промиваємо та нарізаємо тонкими смужками в довжину. Нам потрібно, щоб вийшли вузькі смужки, як для приготування бефстроганов. Далі нам знадобляться тоненькі смужки бекону, їх можна купити в супермаркеті (вони вже нарізані тонко) або ж можна придбати на ринку шматок бекону і дуже тонко нарізати його смужками. Шматочки курячого філе солимо і перчимо, можна будь-якими спеціями обсипати, далі смужечкою бекону звертаємо смужку м'яса, просто обмотуємо його. Так всі шматочки м'яса обмотуємо і укладаємо на обжарку в сковорідку. Жир топиться з бекону, скоринка виходить хрустка і в цілому це ідеальна закуска під горілочку, так і під шампанське!
Подавати такі хрусткі шматочки курочки в беконі можна з ароматним томатним соусом або з соусом тартар (майонез розмішується з нарізаними солоними огірочками, гірчицею і жовтком круто звареного яйця). Приємного!