Головна » Статті » Рецепти


Печені яблучка змішуються з медом або цукром, яйцями і запікаються в духовці на водяній бані. Дуже простий, корисний і смачний десерт. Яблука краще вибирати з легкою кислинкою, наприклад - антонівку або семеринку.

Інгредієнти на 6 порцій: 5-6 великих яблук або 500 грам пюре з печених яблук, 150 грам цукру 100 грам меду, два яйця, столова ложка меду для карамелі.

Яблука запікаємо в духовці до м'якості....
Переглядів: 712
Рецепти | | Коментарі (0)

Даний рецепт цікавий не тільки своїм незвичайним назвою, це печиво також має незвичайну і незвичну форму і смачну яблучно-горіхову начинку, і готуватися воно просто і досить швидко!
Отже, для приготування печива "Чарох" вам знадобиться: для тіста - 200 г розм'якшеного вершкового масла, одне яйце, 70 грамів цукрового піску, 100 мл молока, один пакетик порошку для випічки, 500 грамів борошна, ванільний цукор, цукрова пудра для присипки готового печива; для начинки...
Переглядів: 715
Рецепти | | Коментарі (0)

Ця страва припаде до смаку, насамперед, любителям страв з печінки. Котлети виходять соковиті, під час гасіння вони сильно набухають. Часник практично не відчувається.
Необхідно підготувати:

Сало - 250 грамів;
Печінка - 750 грамів;
Часник - 1 головка;
Борошно - 2 столових ложки;
Сода - 1 чайна ложка;
Сіль.

Для приготування соусу:
Сметана - 3 або 4 столових ложок;
Цибуля - 2 штуки;
Рослинне масло...
Переглядів: 654
Рецепти | | Коментарі (0)

Це дуже смачний і практичний рецепт приготування кабачкового оладок. Страва добре виглядає за святковим столом, на смак дуже пікантне й ніжне, тому з'їдається моментально. Інгредієнтів по мінімуму і часу на приготування потрібно небагато.
Необхідно підготувати наступні продукти:

Кабачки - три штуки, середнього розміру;
Перець і сіль;
Яйце - 2 штуки;
Борошно - 4 столові ложки;
Часник;
Майонез;
Сир - 100 грамів.

Процес приготування:

Спочатку...
Переглядів: 622
Рецепти | | Коментарі (0)

Готувати це блюдо досить довго, але, якщо ви в точності виконайте інструкції, вийде дуже і дуже смачно. Нирки для цієї страви краще всього взяти яловичі.
Список необхідних для приготування страви продуктів: половина кілограма нирок, 80 грамів картоплі, одна ріпчаста цибулина середнього розміру, дві морквини, два солоних огірка, два зубчики часнику, одна їдальня ложка борошна, пару ложок томатної пасти, дві столові ложки рослинної олії, сіль, чорний перець.
Нирки необхідно гарненько...
Переглядів: 790
Рецепти | | Коментарі (0)

Чудовий рецепт для поста. Дуже смачно, а головне - швидко і просто. Картоплю для цієї страви краще брати дрібну або бульби розрізати навпіл. Всі пропорції продуктів та кількість - довільні.
Що знадобиться для приготування: картопля (не велика), свіжі або консервовані помідори (разом з соком), зелень, сіль і паприка, часник, рослинне масло.

Якщо картопля молода - чистити не треба, достатньо буде її добре вимити і потерти...
Переглядів: 660
Рецепти | | Коментарі (0)

Список необхідних інгредієнтів: 60 грамів рису, половина літра молока, 40 г вершкового масла, 40 грамів цукрового піску, один пакетик ванільного цукру, чотири яйця, цедра з одного лимона, половина кілограма яблук, трошки волоських горіхів, попередньо подрібнених, і трохи кориці.
Відварений заздалегідь рис слід прокип'ятити в молоці, яке потрібно трохи підсолити, протягом приблизно п'яти хвилин, а потім зняти його з вогню і дати постояти близько десяти хвилин для упрівання. Після...
Переглядів: 635
Рецепти | | Коментарі (0)

Оригінальний і незвичайний спосіб подачі кабачків і м'ясних котлеток. Фарш можна по своєму смаку урізноманітнити додаванням спецій, томатного соусу, гострою аджики.
Для фаршу знадобиться 700 грамів м'яса (яловичина і свинина або на ваш смак), одне яйце, дві цибулини, дві столові ложки готової аджики (домашній) або будь-якого томатного соусу, кетчупу, сіль, чорний мелений перчик, один кабачок (вагу 500 грам) і 50 грам сиру. Якщо додаєте кетчуп або томатний соус,...
Переглядів: 620
Рецепти | | Коментарі (0)

Цей конфітюр з незвичайним і несподіваним смаком підходить до м'ясних страв.
Список необхідних продуктів: пів кілограма солодкого перцю (потрібно брати перець одного кольору - червоного або жовтого), 250 грамів цукру, 120 грамів ароматного оцту, половина чайної ложки солі, одна чайна ложка сухого розмарину, один лавровий листок, чорний мелений перець.
Солодкий перець необхідно звільнити від насіння, промити і порізати соломкою товщиною приблизно один сантиметр, покласти цю соломку в сковороду, додати...
Переглядів: 669
Рецепти | | Коментарі (0)

Чудові мініатюрні шашлички з червоної риби зазвичай продають у вуличних кафе на море. Ось у мене особисто це блюдо асоціюється саме з літом і морем. Приготувати шашлички можна і вдома в духовці. Для цього потрібна свіжа червона риба, бамбукові шпажки довгі і спеції для маринаду.
спочатку Готуємо маринад: видавлюємо лимонний сік в глибоке блюдце, сюди оливкова олія треба додати і сіль з перцем. Перець можна брати білий...
Переглядів: 663
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 3391-3400 3401-3410 3411-3420 3421-3430 3431-3440 ... 4691-4700 4701-4708