Головна » Статті » Рецепти |
Готувати це блюдо досить довго, але, якщо ви в точності виконайте інструкції, вийде дуже і дуже смачно. Нирки для цієї страви краще всього взяти яловичі. Список необхідних для приготування страви продуктів: половина кілограма нирок, 80 грамів картоплі, одна ріпчаста цибулина середнього розміру, дві морквини, два солоних огірка, два зубчики часнику, одна їдальня ложка борошна, пару ложок томатної пасти, дві столові ложки рослинної олії, сіль, чорний перець. Нирки необхідно гарненько... |
Список необхідних інгредієнтів: 60 грамів рису, половина літра молока, 40 г вершкового масла, 40 грамів цукрового піску, один пакетик ванільного цукру, чотири яйця, цедра з одного лимона, половина кілограма яблук, трошки волоських горіхів, попередньо подрібнених, і трохи кориці. Відварений заздалегідь рис слід прокип'ятити в молоці, яке потрібно трохи підсолити, протягом приблизно п'яти хвилин, а потім зняти його з вогню і дати постояти близько десяти хвилин для упрівання. Після... |
Цей конфітюр з незвичайним і несподіваним смаком підходить до м'ясних страв. Список необхідних продуктів: пів кілограма солодкого перцю (потрібно брати перець одного кольору - червоного або жовтого), 250 грамів цукру, 120 грамів ароматного оцту, половина чайної ложки солі, одна чайна ложка сухого розмарину, один лавровий листок, чорний мелений перець. Солодкий перець необхідно звільнити від насіння, промити і порізати соломкою товщиною приблизно один сантиметр, покласти цю соломку в сковороду, додати... |