Головна » Статті » Рецепти

Картопля по-середземноморськи
Чудовий рецепт для поста. Дуже смачно, а головне - швидко і просто. Картоплю для цієї страви краще брати дрібну або бульби розрізати навпіл. Всі пропорції продуктів та кількість - довільні.
Що знадобиться для приготування: картопля (не велика), свіжі або консервовані помідори (разом з соком), зелень, сіль і паприка, часник, рослинне масло.

Якщо картопля молода - чистити не треба, достатньо буде її добре вимити і потерти щіткою. Якщо молодої картоплі немає, то вибирайте картопля середній за розміром, почистіть його і розріжте навпіл або на чотири частини.
У сковорідці розігрійте рослинне масло, викладіть картоплю і обсмажте з усіх боків до утворення світлої скоринки. Додайте дрібно нарізану зелень, часник, через хвилину покладіть невеликі кубики помідорів. Кілька хвилин тушкуйте, приправити паприкою, залийте окропом або овочевим бульйоном, посоліть за смаком. Накрийте кришкою і тушкуйте на слабкому вогні до готовності картоплі.
Якщо страва готується не в піст, то можна залити картоплю м'ясним або курячим бульйоном - буде ще смачніше. Приємного апетиту!
Просмотров: 506
Категория: Рецепти |
| Теги: картопля, картоплю

Рекомендовані рецепти:

Гуляш з індички з овочами
Закуска з курячого філе
Бутерброди з ананасом та сиром
Тістечка "Полуниця в шоколаді"
Пісна галета з яблуками з заварного тіста
Лимонні тістечка
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: