Головна » Статті » Рецепти

Кабачкові оладки гострі з сиром
Це дуже смачний і практичний рецепт приготування кабачкового оладок. Страва добре виглядає за святковим столом, на смак дуже пікантне й ніжне, тому з'їдається моментально. Інгредієнтів по мінімуму і часу на приготування потрібно небагато.
Необхідно підготувати наступні продукти:

Кабачки - три штуки, середнього розміру;
Перець і сіль;
Яйце - 2 штуки;
Борошно - 4 столові ложки;
Часник;
Майонез;
Сир - 100 грамів.

Процес приготування:

Спочатку треба очистити кабачки від шкірки, після цього натерти на тертці крупно. Якщо насіння у кабачків вже великі і тверді, то серцевину краще вирізати.

Додати до тертим кабачків яйце і борошна, присолити і поперчити, ретельно перемішати. Маса повинна бути густою, мов домашня сметана. Після цього треба посмажити оладки з кабачків на рослинному маслі.

Окремо подрібнити часник і змішати з майонезом. Сир натерти дрібно.

На гарячі оладки викладати намазки з майонезу і часнику, потім присипати сиром. Викладати на тарілку, прикрасити зеленню, наприклад, листочком петрушки. Щоб вона не засихала, треба кожен листочок вмочати в рослинне масло.

Приємного апетиту!
Просмотров: 461
Категория: Рецепти |
| Теги: кабачків, приготування

Рекомендовані рецепти:

Безе
Курячі ніжки з лимоном і маслинами
Готуємо бісквітне тісто
Великодні паски
Спагетті з вершковим соусом і грибами
Бутерброди "сонечка"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: