Головна » Статті » Рецепти |
Кабачкові оладки гострі з сиром
Це дуже смачний і практичний рецепт приготування кабачкового оладок. Страва добре виглядає за святковим столом, на смак дуже пікантне й ніжне, тому з'їдається моментально. Інгредієнтів по мінімуму і часу на приготування потрібно небагато. Необхідно підготувати наступні продукти: Кабачки - три штуки, середнього розміру; Перець і сіль; Яйце - 2 штуки; Борошно - 4 столові ложки; Часник; Майонез; Сир - 100 грамів. Процес приготування: Спочатку треба очистити кабачки від шкірки, після цього натерти на тертці крупно. Якщо насіння у кабачків вже великі і тверді, то серцевину краще вирізати. Додати до тертим кабачків яйце і борошна, присолити і поперчити, ретельно перемішати. Маса повинна бути густою, мов домашня сметана. Після цього треба посмажити оладки з кабачків на рослинному маслі. Окремо подрібнити часник і змішати з майонезом. Сир натерти дрібно. На гарячі оладки викладати намазки з майонезу і часнику, потім присипати сиром. Викладати на тарілку, прикрасити зеленню, наприклад, листочком петрушки. Щоб вона не засихала, треба кожен листочок вмочати в рослинне масло. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 623 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |