Головна » Статті » Рецепти

Печінкові котлети
Ця страва припаде до смаку, насамперед, любителям страв з печінки. Котлети виходять соковиті, під час гасіння вони сильно набухають. Часник практично не відчувається.
Необхідно підготувати:

Сало - 250 грамів;
Печінка - 750 грамів;
Часник - 1 головка;
Борошно - 2 столових ложки;
Сода - 1 чайна ложка;
Сіль.

Для приготування соусу:
Сметана - 3 або 4 столових ложок;
Цибуля - 2 штуки;
Рослинне масло і сіль.

Як ми будемо готувати?

Попередньо печінку краще вимочити в молоці пару годин, потім зняти пленочку і перемолоти її на м'ясорубці. Відразу треба перемолоти також сало і викласти до печінки. Туди ж покласти дрібно покришений часник, додати борошна і соди, присолити і ретельно вимішати.

Після цього можна посмажити всі котлетки-оладки. Окремо треба виготовити соус. Для цього треба спасерувати цибулю, потім влити до нього сметану і присолити.

Запашні печінкові котлетки складати в сотейник і залити їх соусом. Після цього прикрити кришкою і дати протушкувати близько 20 хвилин на середньому вогні. Можна подати з будь-яким гарніром.

Приємного апетиту!
Просмотров: 615
Категория: Рецепти |
| Теги: часник, цього

Рекомендовані рецепти:

Рулет з абрикосовим джемом
Вишневий пиріг з листкового тіста
"Торф'яної пиріг"
Овочі, запечені з прянощами і медом
Мигдальний рулет з шоколадним кремом
Горіхово-кавовий пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: