Головна » Статті » Рецепти |
Печінкові котлети
Ця страва припаде до смаку, насамперед, любителям страв з печінки. Котлети виходять соковиті, під час гасіння вони сильно набухають. Часник практично не відчувається. Необхідно підготувати: Сало - 250 грамів; Печінка - 750 грамів; Часник - 1 головка; Борошно - 2 столових ложки; Сода - 1 чайна ложка; Сіль. Для приготування соусу: Сметана - 3 або 4 столових ложок; Цибуля - 2 штуки; Рослинне масло і сіль. Як ми будемо готувати? Попередньо печінку краще вимочити в молоці пару годин, потім зняти пленочку і перемолоти її на м'ясорубці. Відразу треба перемолоти також сало і викласти до печінки. Туди ж покласти дрібно покришений часник, додати борошна і соди, присолити і ретельно вимішати. Після цього можна посмажити всі котлетки-оладки. Окремо треба виготовити соус. Для цього треба спасерувати цибулю, потім влити до нього сметану і присолити. Запашні печінкові котлетки складати в сотейник і залити їх соусом. Після цього прикрити кришкою і дати протушкувати близько 20 хвилин на середньому вогні. Можна подати з будь-яким гарніром. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 655 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |