Головна » Статті » Рецепти

Печиво "Чарох"
Даний рецепт цікавий не тільки своїм незвичайним назвою, це печиво також має незвичайну і незвичну форму і смачну яблучно-горіхову начинку, і готуватися воно просто і досить швидко!
Отже, для приготування печива "Чарох" вам знадобиться: для тіста - 200 г розм'якшеного вершкового масла, одне яйце, 70 грамів цукрового піску, 100 мл молока, один пакетик порошку для випічки, 500 грамів борошна, ванільний цукор, цукрова пудра для присипки готового печива; для начинки - чотири яблука середніх розмірів, 50 г очищених волоських горіхів, три столові ложки цукру, п'ять столових ложок води, трохи кориці.
Яблука слід порізати на тонкі шматочки, покласти їх в каструльку (або в невелику сковорідку), додати до яблук цукор, корицю і воду і потім варити цю суміш на невеликому вогні, поки не випарується вся рідина, після чого зняти каструлю з вогню і додати до яблук порізані горіхи і ретельно перемішати.
З допомогою міксера необхідно змішати м'яке вершкове масло з цукром, додати куряче яйце і гарненько розмішати, потім додати молоко і знову перемішати. Додати ванілін, порошок для випічки і борошно, замісити тісто. Тісто розкачати і вирізати з нього трикутники (зі стороною приблизно 11-12 сантиметрів), зробити на одержані трикутниках прорізи як для фотографій у фотоальбомі, потім покласти на кожен трикутник трохи начинки і загорнути і закріпити краю. Викласти печиво на змащений маслом деко і випікати 15-20 хвилин в нагрітій до 180 градусів духовці.
Просмотров: 545
Категория: Рецепти |
| Теги: цукор, печиво

Рекомендовані рецепти:

Рулет маковий на дріжджах
Рулет "Курятина в желе"
Готуємо чапаті
Стручкова квасоля з фаршем
Риба, запечена з оливками
Зефір на десерт
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: