Головна » Статті » Рецепти |
У продовженні попереднього рецепта (про приготування шинки з свинячого мови), хочу запитати у досвідчених кухарок, а як правильно знімати верхню шкірку зі свинячого мови? Чула, що це дуже дуже складно і що для цього заняття необхідний досвід і вправність. Начебто шкурка жахливо погано знімається. Як це робити правильно? |
Список продуктів: заморожена зелена квасоля - сімсот грамів; великі помідори - дві штучки; часничок - шість зубчиків (можна менше); оливкова олія - чотири стіл. ложки; лук - дві цибулинки середньої величини; томатна паста - дві чайн. ложки. лимонний сік; паприка - пів чайної ложечки; мелена зіра (краще взяти немолотую зіру і розтерти її в ступці) - пів чайної ложечки; кінза подрібнена(зелень) - чотири стіл. ложки; мелений червоний перчик і... |