Головна » Статті » Рецепти


Хто любить шинку? Пропоную рецепт приготування шинки з свинячого мови. По мимо свинячого мови потрібні ще й свинячі вушка. Блюдо досить не складний, смак неймовірний (хто любить свинячий язик, той мене зрозуміє).інгредієнти: свинячих вушок п'ять штук, мова свинячий - чотири штуки, желатину півтори чайних ложки, лавровий лист і перець горошком.

Приготування: мови і вушка треба скласти в каструлю, водою залити холодною, воду міняти кожні пів години, всього...
Переглядів: 830
Рецепти | | Коментарі (0)

У продовженні попереднього рецепта (про приготування шинки з свинячого мови), хочу запитати у досвідчених кухарок, а як правильно знімати верхню шкірку зі свинячого мови? Чула, що це дуже дуже складно і що для цього заняття необхідний досвід і вправність. Начебто шкурка жахливо погано знімається. Як це робити правильно?
Переглядів: 649
Рецепти | | Коментарі (0)

Хоч зараз і не спека, а скоріше навпаки, все одно зважилася викласти цей досить незвичайний рецепт приготування окрошки. Як на мене, поєднання просто нереальне, в ній поєднуються і квас і редька ... Люблю окрошку і різні види цього прохолодного "супу" їла (хоча це напевно не суп), але от з редькою і квасом не пробувала, напевно це незвично.
необхідні Інгредієнти: одна редька, три картоплини, три яйця, квасу свіжого 700...
Переглядів: 652
Рецепти | | Коментарі (0)

Замість тріски в цьому рецепті можна використовувати і іншу рибу, але важливо тільки, щоб вона не була дуже жирною.
Необхідні продукти: 300 г філе тріски, одна червона цибулина, одна цибулина-порей (біла частина), дві невеликі морквини, три столові ложки борошна, три столових ложки рослинного масла, два зубчики часнику, 100 г білого сухого вина, один помідор, шість листочків розмарину, сіль і перець; для пюре - дві великих картоплини, дві моркви, пів...
Переглядів: 737
Рецепти | | Коментарі (0)

Такий торт - просто мрія для будь-якого ласуни, калорій міститься в ньому, звичайно ж, чимало, але ж іноді так хочеться побалувати себе чим-небудь солодким, смачним, дуже шоколадним і шкідливих для фігури!
Список необхідних для приготування такого торта інгредієнтів: половина кілограма шоколадного морозива, 250 грамів морозива "Пломбір", 100 г бісквітного коржа, 50 грамів шоколадних цукерок; для глазурі - 100 грамів чорного шоколаду, 100 г вершків.
В круглу роз'ємну форму необхідно...
Переглядів: 763
Рецепти | | Коментарі (0)

Походження цієї страви таке: у шеф кухаря одного з італійських ресторанів дружина народила сина і повністю втратила апетит. Дбайливий чоловік придумав для неї смачне і дуже калорійне блюдо (щоб та почала набирати вагу), так і з'явилася на світ вишукане блюдо, іменоване "Феттучині Альфредо".
Готується страва так. Пасту і підливу з треба неодмінно одночасно готувати, в киплячу воду пасту закладаємо і варимо не до повної готовності (аль денте); в сотейнику...
Переглядів: 660
Рецепти | | Коментарі (0)

В цьому блюді багато спецій і прянощів, виходить рагу дуже ароматним, апетитним. Якщо що-то в запропонованому наборі прянощів вас не влаштовує - можна замінити цей компонент або обійтися без нього.

Приблизно кілограм курячих крилець
Дві цибулини
50 грам сирокопченої шинки
Одна морквина
Пучок зеленого цибулі
Дві - три зубчики часнику
Столова ложка гострої паприки
200 грам томатів у власному соку
Чотири гвоздички
Чайна ложка кориці
Мускатний...
Переглядів: 710
Рецепти | | Коментарі (0)

Список продуктів:двісті п'ятдесят грамів картоплі;
двадцять грамів сушених грибочків;
п'ять грамів борошна;
десять грамів вершкового масла;
тридцять грамів ріпчастої цибулі;
п'ять грамів сухарів мелених;
велика банка сметани;
п'ять грамів твердого сиру;

печемо Картоплю в духовій шафі, очищаємо від шкірки, зрізаємо верхушечку і обережно виймаємо ложкою м'якоть так, щоб залишилися міцні стінки.

Білі грибочки варимо і дрібно рубаємо, бульйон зберігаємо. Рубаємо цибулю кубиками і пасеруємо на вершковому...
Переглядів: 636
Рецепти | | Коментарі (0)

Список продуктів:
заморожена зелена квасоля - сімсот грамів;
великі помідори - дві штучки;
часничок - шість зубчиків (можна менше);
оливкова олія - чотири стіл. ложки;
лук - дві цибулинки середньої величини;
томатна паста - дві чайн. ложки.
лимонний сік;
паприка - пів чайної ложечки;
мелена зіра (краще взяти немолотую зіру і розтерти її в ступці) - пів чайної ложечки;
кінза подрібнена(зелень) - чотири стіл. ложки;
мелений червоний перчик і...
Переглядів: 632
Рецепти | | Коментарі (0)

Це дуже смачна гостра приправа, яка готується з хрону, часнику і помідорів. Таку приправу вперше спробувала ще в дитинстві, кажуть, що це уральське блюдо. Їдять її з пельменями. Хоча ми їли цю приправу навіть просто намазати на шматок хліба. Було дуже смачно.
Потрібні інгредієнти для приготування приправи:

Хрін - 100 гр;
Помідори - 1 кг;
Часник - 100 гр;
Цукор - 1 чайна ложка;
Сіль - 1...
Переглядів: 659
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 3371-3380 3381-3390 3391-3400 3401-3410 3411-3420 ... 4691-4700 4701-4708