Головна » Статті » Рецепти


У нас це блюдо відоме як рис з овочами (або плов з овочами), причому, готується воно в самих різних варіантах і варіаціях.

Інгредієнти: 250 г рису (круглозерного), два солодких болгарських перцю, дві цибулини, п'ять помідорів, рослинна олія, часник за смаком, петрушка, сіль, червоний і чорний мелений перець, паприка.

Цибулю і перець ріжемо кубиками, помідори - невеликими шматочками, дрібно рубаємо часник і петрушку. У каструлі з...
Переглядів: 683
Рецепти | | Коментарі (0)

Гарбузовий суп можна готувати тільки з овочами або з додаванням сиру, грибів, зробити на м'ясному бульйоні, з молоком, вершками - варіантів дуже багато. Ось один з них - гарбузовий суп з грибами і сиром.

Інгредієнти: 700 грам гарбуза, дві картоплини, по одній морквині і цибулини, 200 грам печериць, 100 г плавленого сиру, рослинна олія, сіль, спеції.
Для подачі - зелень сметана або вершки

Гарбуз, картоплю і...
Переглядів: 678
Рецепти | | Коментарі (0)

Простий за складом, легкий в приготуванні і дуже смачний овочевий салатик!
Для того, щоб приготувати дві порції цього салату вам знадобиться наступний набір продуктів: дві гілочки помідорів чері, один пучок салату, один болгарський перець жовтого або зеленого кольору, чверть склянки оцту, чотири столові ложки оливкової олії, один зубчик часнику, 10 грамів шинки.
Спочатку необхідно почистити і потім зубчик часнику подрібнити і покласти його в оливкова олія не менше, ніж...
Переглядів: 629
Рецепти | | Коментарі (0)

Цей салат готується дуже просто, та й компонентів у нього зовсім небагато. Коли вперше дізналася про такому рецепті, навіть не хотіла його готувати з-за занадто простого рецепту. Але коли вирішила зробити на одне з урочистостей, гості з'їли цей салат в перші хвилини. Багатьох вразила не тільки новизна, але й легкість та свіжість даного салату. Але це блюдо рекомендується, насамперед, любителям крабових паличок.
Для цього салату нам знадобляться:
Переглядів: 692
Рецепти | | Коментарі (0)

Тим, хто любить сирне тісто цей рецепт обов'язково припаде до смаку. Готую за таким рецептом вже не перший раз. Результат один - дуже смачно.
Нам необхідно:

Для приготування тіста потрібно:

Маргарину - 125 гр.;
Сиру - 250 гр;
Яйце - 2 шт.;
Борошна - 3 склянки;
Солі - щіпка;
Цукру - 1 ст. ложка;
Соди - 1 чайна ложка гасити в 1 ст. л. оцту...
Переглядів: 855
Рецепти | | Коментарі (0)

Список необхідних інгредієнтів: один кілограм свинячої вирізки, дві чайних аджики, дві столові ложки гірчиці, 15-20 свіжого імбиру, 650 грамів помідорів, одна банка консервованої кукурудзи, дві "ялтинських" цибулини середніх розмірів, пучок петрушки, листя салату, чотири столові ложки рослинної олії, сіль і мелений чорний перець, а також спеції для м'яса за вашим смаком.
Свинину необхідно натерти сіллю і чорним перцем, зробити надрізи і нашпигувати м'ясо попередньо нарізані тоненькими пластинками імбиром. Аджику,...
Переглядів: 589
Рецепти | | Коментарі (0)

Ще один рецепт болгарської кухні. Овочевий супчик з незвичайними сирними галушками. У суп додаються баклажани, але це на любителя, хто до цього овочу ставиться байдуже - можете баклажани виключити, а додати, наприклад, куряче філе.

Інгредієнти для супу: один великий баклажан, два болгарських перцю, одна цибулина, одна морквина, дві часточки часнику, зелень, сіль і мелений перчик.
Для галушок: 100 грам сиру, 60 г вершкового масла, одне яйце,...
Переглядів: 710
Рецепти | | Коментарі (0)

Щоб котлетки вийшли м'які, соковиті, їх краще готувати з змішаного м'яса - взяти куряче філе і додати м'якоть, зрізану з стегенець. Якщо є бажання - у фарш додайте зелень, спеції, але і просто з чорним перчиком буде смачно.

Інгредієнти: два стегенця і одне куряче філе, одне яйце, два-три скибочки білого батона, півсклянки молока, сіль, мелений чорний перець - за смаком, панірувальні сухарі, вершкове або рослинне масло для...
Переглядів: 664
Рецепти | | Коментарі (0)

Ніжне м'ясо в чудовому ароматному соусі. Це блюдо можна приготувати з свинини або телятини, якщо буде яловичина, то час приготування трохи збільшується. Яблучко краще брати кисло-солодкого смаку.

Інгредієнти: 700 грам м'яса, півсклянки вершків (жирність будь-яка) або сметани, одне велике яблуко, дві цибулини, столова ложка меду, столова ложка борошна, сіль, спеції, мелений чорний перець, рослинна олія.

У сковорідці розігріти олію, додати мед і відразу ж викласти нарізане...
Переглядів: 646
Рецепти | | Коментарі (0)

Готую капусту по цьому рецепту вже не перший раз, завжди виходить вдалою. Постараюся написати сам процес докладно, хоча він і нескладний - щоб навіть у тих, хто вирішить вперше квасити капусту, все вийшло.

Отже, вибираємо щільний і білий качан капусти, пухкі качани з зеленим листям не підійдуть. Знадобиться два-три морквини і велика кам'яна сіль (не йодована!). Пропорції такі - на 2 кг. капусти 5 чайних ложок...
Переглядів: 699
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 3351-3360 3361-3370 3371-3380 3381-3390 3391-3400 ... 4691-4700 4701-4708