Головна » Статті » Рецепти

Пиріг з капустою і яйцем
Тим, хто любить сирне тісто цей рецепт обов'язково припаде до смаку. Готую за таким рецептом вже не перший раз. Результат один - дуже смачно.
Нам необхідно:

Для приготування тіста потрібно:

Маргарину - 125 гр.;
Сиру - 250 гр;
Яйце - 2 шт.;
Борошна - 3 склянки;
Солі - щіпка;
Цукру - 1 ст. ложка;
Соди - 1 чайна ложка гасити в 1 ст. л. оцту 9 %.

Для начинки:
Капуста білокачанна; варені яйця, рослинне масло, цибулю ріпчасту.

Процес приготування:

Спочатку готую начинку. Взагалі люблю використовувати в якості начинки квашену капусту. Слід попередньо обсмажити на сковороді дрібно нарізану цибулину, потім додати капусту, злегка обсмажити її, додати перець мелений і пару ложок води, прикрити кришкою і потім протушкувати до готовності. Окремо відварити яйця і порізати на кубики, з'єднати з капустою. Начинка готова.

З перерахованих продуктів зробити тісто. Потім слід розділити його на дві порції тіста, з них одна повинна бути трохи більше іншої. Більшу частину треба викласти на дно підготовленої форми з бортами, потім викласти капустяну начинку. Далі з меншої частини шматка тіста розкачати пласт і покласти його поверх начинки. Защипати по колу краю і зробити виделкою проколи. Потім помазати жовтком. Випікати близько 35 - 45 хвилин. У духовці температура виставляється 180 градусів С.

Приємного апетиту!
Просмотров: 638
Категория: Рецепти |
| Теги: начинки, тіста

Рекомендовані рецепти:

Макарони з шинкою і грибним соусом
Пиріжки з каррі з яловичини
Сирні конвертики
Курка, запечена з травами
Мигдальної-яблучний пиріг
Банановий кекс з маком
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: