Головна » Статті » Рецепти |
Пиріг з капустою і яйцем
Тим, хто любить сирне тісто цей рецепт обов'язково припаде до смаку. Готую за таким рецептом вже не перший раз. Результат один - дуже смачно. Нам необхідно: Для приготування тіста потрібно: Маргарину - 125 гр.; Сиру - 250 гр; Яйце - 2 шт.; Борошна - 3 склянки; Солі - щіпка; Цукру - 1 ст. ложка; Соди - 1 чайна ложка гасити в 1 ст. л. оцту 9 %. Для начинки: Капуста білокачанна; варені яйця, рослинне масло, цибулю ріпчасту. Процес приготування: Спочатку готую начинку. Взагалі люблю використовувати в якості начинки квашену капусту. Слід попередньо обсмажити на сковороді дрібно нарізану цибулину, потім додати капусту, злегка обсмажити її, додати перець мелений і пару ложок води, прикрити кришкою і потім протушкувати до готовності. Окремо відварити яйця і порізати на кубики, з'єднати з капустою. Начинка готова. З перерахованих продуктів зробити тісто. Потім слід розділити його на дві порції тіста, з них одна повинна бути трохи більше іншої. Більшу частину треба викласти на дно підготовленої форми з бортами, потім викласти капустяну начинку. Далі з меншої частини шматка тіста розкачати пласт і покласти його поверх начинки. Защипати по колу краю і зробити виделкою проколи. Потім помазати жовтком. Випікати близько 35 - 45 хвилин. У духовці температура виставляється 180 градусів С. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 856 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |