Головна » Статті » Рецепти

Суп з сирними галушками
Ще один рецепт болгарської кухні. Овочевий супчик з незвичайними сирними галушками. У суп додаються баклажани, але це на любителя, хто до цього овочу ставиться байдуже - можете баклажани виключити, а додати, наприклад, куряче філе.

Інгредієнти для супу: один великий баклажан, два болгарських перцю, одна цибулина, одна морквина, дві часточки часнику, зелень, сіль і мелений перчик.
Для галушок: 100 грам сиру, 60 г вершкового масла, одне яйце, 80 грам борошна.

Спочатку робимо галушки. Змішуємо тертий сир, холодне вершкове масло, яйце і борошно. Вимішуємо м'яке тісто, яке прибираємо в холодильник.
Ріжемо великими шматочками баклажани. Дрібно ріжемо цибулю, моркву і перець. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі - спочатку цибулю і моркву, потім додаємо перець і баклажани. Овочі можна посипати перцем і спеціями.
Доводимо до кипіння воду або бульйон, кладемо овочі, даємо закипіти, варимо хвилин п'ять. Потім додаємо часник. Робимо з сирного тіста невеликі кульки і кидаємо їх у бульйон. Тушкуємо суп ще десять хвилин на слабкому вогні, кладемо зелень, якщо потрібно - підсолюємо і знімаємо з вогню. Головне щоб овочі не переварилися.
Якщо готуєте з курячою грудкою, то її потрібно нарізати шматочками, злегка обсмажити і зварити бульйон. Далі - за рецептом.
Просмотров: 711
Категория: Рецепти |
| Теги: баклажани, овочі

Рекомендовані рецепти:

Сирна запіканка
Лимонно-кокосовий пиріг
Болгарський картопляний салат
Курячий рулет з яблуками і сухофруктами
Омлет-бісквіт
Фруктові цукерки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: