Головна » Статті » Рецепти

М'ясо в цибульно-яблучному соусі
Ніжне м'ясо в чудовому ароматному соусі. Це блюдо можна приготувати з свинини або телятини, якщо буде яловичина, то час приготування трохи збільшується. Яблучко краще брати кисло-солодкого смаку.

Інгредієнти: 700 грам м'яса, півсклянки вершків (жирність будь-яка) або сметани, одне велике яблуко, дві цибулини, столова ложка меду, столова ложка борошна, сіль, спеції, мелений чорний перець, рослинна олія.

У сковорідці розігріти олію, додати мед і відразу ж викласти нарізане невеликими шматочками м'ясо. На сильному вогні обсмажити його, щоб з усіх сторін утворилася рум'яна кірочка. Шумівкою перекласти в казанчик або в каструлю з товстим дном.
Вогонь зменшити, в тому ж маслі обсмажити нарізану кубиками цибулю до золотистого кольору. Перекласти його на м'ясо. Зверху натерти яблуко (шкірку зрізати). Влити дві склянки води, додати сіль, спеції і тушкувати хвилин сорок на невеликому вогні до м'якості м'яса.
Вершки або сметану змішати з борошном, влити в каструлю з м'ясом, розмішати і тушкувати ще хвилин 10 до отримання густого соусу. Все, м'ясо готове, можна знімати з вогню і подавати з гарніром.
Просмотров: 647
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, влити

Рекомендовані рецепти:

Смажені пиріжки з начинкою
Вівсяне печиво з горіхами і сухофруктами
Фруктові цукерки
Коктейль з морепродуктів в салатних листках
Круасани з шоколадом
Торт для ангела
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: